Preview k zápasu

Třinecké fotbalisty čeká Blansko

Včera | Redakce
Potřetí za sebou vyrazí třinečtí fotbalisté k venkovnímu utkání. V pátek od 16. hodin nastoupí v Blansku. Čeká nás velmi dobře organizovaný soupeř, upozorňuje hlavní trenér Třince Tomáš Hejdušek.

Jak vypadal váš víkendový program – náhrada za sobotní odložené utkání s béčkem Brna?

V sobotu jsme měli trénink. Jelikož všechna hřiště byla podmáčená, využili jsme halu. V neděli jsme měli volno, v pondělí jsme se připravovali na umělé trávě. Jsme moc vděční za to, že můžeme oba sportoviště využívat, a tudíž se nemusíme potýkat s nějakými omezeními.

Měli jste absolvovat, stejně jako ostatní soupeři, anglický týden. Prospělo vám několik dnů navíc bez mistrovského utkání?

Nehledáme v tom žádné klady ani zápory. O víkendu nás zasáhly živly, fotbal musel jít stranou. Hrajeme potřetí za sebou venku, mezi posledními dvěma zápasy jsme měli delší pauzu. Nebude to pro nás žádný problém. V horší situaci jsou celky z první a druhé ligy, které měly po reprezentační pauze další přestávku. Lze očekávat, že odložené víkendové kolo se odehraje někdy ve středu.

Jakým soupeřem podle vás bude Blansko, na jehož hřišti jste na jaře zvítězili 3:2?

Trenér Jiří Vorlický má v týmu mladé kluky, které dříve vedl v Brně, kde působil. Jsou to talentovaní mladí hráči, takže je to v podstatě stejné, jako kdybychom hráli proti Zbrojovce B. Blansko má dobrý tým, silný na míči, dobře organizovaný, takže nás opět čeká velmi silný soupeř.

Pojedete k utkání kompletní?

Ano, k dispozici už máme všechny hráče. Do plného tréninku se v přestávce zapojili obránce Bolf i záložník Yakubu. V tomhle směru pro nás byla víkendová pauza přínosná.

Aktuálně

Aktuality

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58