Preview k zápasu

Třinecké fotbalisty přivítá rezerva Slovácka

úterý 10. září. 2024 | Redakce
Podruhé za sebou se třinečtí fotbalisté vydají na jižní Moravu. V zápase na stadionu v Kunovicích se svěřenci trenéra Tomáše Hejduška pokusí odčinit nezdar na hřišti zlínského béčka.

Zatímco v domácím prostředí Třinec zůstává stoprocentní (poradil si s Frýdkem-Místkem, Startem Brno a Karvinou „B“), venku už dvakrát ztratil a přišel o první místo v tabulce.

Po šťastné výhře v Rosicích v poslední minutě nastavení Třinečtí v početní výhodě nedokázali dotáhnout do vítězného konce dobře rozehraný zápas v Hlučíně a posléze nestačili na rezervu Zlína.
Nezdar se pokusí odčinit ve středu vpodvečer v Kunovicích, kde se svým utkáním nastupuje béčko Slovácka. „Sami jsme si na sebe ušili bič. Ono je však jedno, proti komu hrajeme, my musíme do zápasů vstoupit úplně jinak, než tomu bylo ve Zlíně. Nemůžeme si myslet, že se nám nemůže nic stát,“ zdůraznil hlavní trenér Třince Tomáš Hejdušek.
Podotkl, že jeho tým čeká možná ještě silnější soupeř, než bylo zlínské béčko. Svěřenci trenéra Darka Šuškavčeviće na úvod neuspěli v Hodoníně a následně remizovali 3:3 ve Znojmě.
Následovala první výhra sezony nad Frýdkem-Místkem a srpen završili prohrou v Rosicích. V září dvakrát uspěli, na svém trávníku přetlačili Start Brno a poté uspěli v Hlučíně.
Středeční zápas v Kunovicích bude řídit trojice sudích Petr Mayer, Pavel Budovič a Josef Tomanec. V předchozím soutěžním ročníku se v obou utkáních radoval Třinec – v Kunovicích vyhrál 3:2 a doma v odvetě 2:0.

Aktuálně

Aktuality

Dvanácté kolo MSFL

Výsledky 12. kola MSFL: Zlínsko – Slovácko 1:0, Uherský Brod – Frýdek-Místek 2:2, Blansko – Rosice 3:1, Kroměříž – Hlubina 5:0, Uničov – Hodonín 0:0, Brno „B“ – St. Brno 1:2, Zlín „B“ – Hlučín 2:4, Znojmo – Karviná „B“ 1:0.

20. 10. 2024, 17:29

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25