Ohlasy po zápase

Trenér Tomáš Hejdušek: Soupeř šel za vítězstvím více než my

neděle 08. září. 2024 | Redakce
Zatímco po většině odehraných utkání této sezony trenér Třince své svěřence chválil, po utkání ve Zlíně, kde jeho svěřenci přišli o první místo v tabulce, je podrobil kritice.

Úvodní část utkání na zlínské Letné patřila domácím hráčům. Útočník El Hadji Latyr Ndiaye jim krátce před pauzou zařídil jednobrankový náskok.

Pokud si hráči myslí, že jsme v úvodu soutěže získali dostatek bodů, takže teď mohou polevit, jsou na velkém omylu. Nastoupili proti nám mladí kluci z ročníků 2004 a 2005, a my jsme s nimi prohrávali osobní i běžecké souboje. Hráli jsme bez patřičné bojovnosti a nasazení, v obraně jsme propadali. Proto jsem také o poločase stáhl ze hry tři naše zkušené hráče – Vojtěcha Braka, Jakuba Bolfa a Slobodana Ivanoviće,“ pustil se do rozboru střetnutí trenér třineckých fotbalistů Tomáš Hejdušek. Své svěřence pokáral za přístup k utkání, který neodpovídal jeho představám.

Do druhého poločasu poslal Lukáše Dadaka, Nika Trčka a Michala Szewieczka. Třinec záhy vyrovnal na 1:1, ale posléze dvakrát inkasoval a jeho první porážka v sezoně byla na světě. „Ve druhém poločase to už vypadalo podstatně lépe. Naše hra se zlepšila, zaslouženě jsme vyrovnali. Domácí dali po rohovém kopu druhou branku a pak přidali ještě jednu. Vyhráli naprosto zaslouženě, za vítězstvím si šli mnohem více než my,“ přiznal Tomáš Hejdušek.

Třetí nejvyšší soutěž nabírá na obrátkách, fotbalisty čeká anglický týden. Hráči Třince ve středu nastoupí proti záložnímu týmu Slovácka a v sobotu dopoledne na vlastním hřišti přivítají nováčka soutěže – rezervu Brna. „Zápas ve Zlíně je pro nás zvednutým varovným prstem. Takhle pokračovat nemůžeme, s takovým přístupem bychom měli problémy,“ varoval kouč Třince.

Aktuálně

Aktuality

Dvanácté kolo MSFL

Výsledky 12. kola MSFL: Zlínsko – Slovácko 1:0, Uherský Brod – Frýdek-Místek 2:2, Blansko – Rosice 3:1, Kroměříž – Hlubina 5:0, Uničov – Hodonín 0:0, Brno „B“ – St. Brno 1:2, Zlín „B“ – Hlučín 2:4, Znojmo – Karviná „B“ 1:0.

20. 10. 2024, 17:29

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25