Preview k zápasu

Fotbalisty Třince vyzvou mladí Ševci

čtvrtek 05. září. 2024 | Redakce
Záložní celek Zlína bude dalším soupeřem fotbalistů Třince. Utkání na zlínské Letné se uskuteční v sobotu od 10.30 hodin.

Třinečtí fotbalisté vyrazí do Baťova města v pozici vedoucího celku MSFL. Ke třem domácím výhrám nad Frýdkem-Místkem, Startem Brno a rezervou Karviné přidali výhru v Rosicích a remízu v Hlučíně.

Mladí Ševci mají na svém kontě devět bodů a v tabulce jim náleží šestá pozice. V domácím prostředí odehráli dva zápasy, s Uničovem si poradili 3:1 a Kroměříži podlehli 0:2.

Venku se svěřenci trenéra Davida Hubáčka představili třikrát. V sousedních Otrokovicích podlehli místnímu Zlínsku 0:3, ale posléze si poradili s oběma nováčky – ve Strání vyhráli 2:1 a naposledy v Ostravě s místní Hlubinou dokonce 5:0.

Nevíme, jak se na soupeře budeme chystat, protože je reprezentační pauza, takže první a druhá liga se o víkendu nehraje. Zlín v sobotu a Slovácko ve středu proti nám mohou nasadit méně vytížené hráče z áčka. Pokud to tak bude, aspoň uvidíme, na čem jsme. Pokud chceme postoupit, musíme zvládat všechny zápasy,“ podotkl trenér třineckých fotbalistů Tomáš Hejdušek.

Vloni si Třinečtí ze Zlína přivezli remízu 2:2. Bylo to poslední utkání, ve kterém je vedl současný kouč prvoligového Slovácka Roman West. V jarní domácí odvetě pak záložní celek Zlína udolali 2:0.

Sobotní utkání bude řídit trojice rozhodčích Peter Mrázek – Adam Slováček, Jan Zapletal.

Aktuálně

Aktuality

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58