Aktuální zprávy

Pavel Bartůněk zamířil do Brna

úterý 03. září. 2024 | Redakce
Na třinecké soupisce již nefiguruje defenzivní záložník Pavel Bartůněk. Mladý středopolař odešel na hostování do Startu Brno.

Pavel Bartůněk přestoupil do Třince před začátkem loňské sezony ze Znojma, v jehož dresu poprvé naskočil do třetí ligy.

Ke svým 39 utkáním odehraným za Znojmo přidal v třineckém dresu dalších 21 startů ve třetí nejvyšší soutěži. V úvodních zápasech nové sezony však do hry nezasáhl.

Na místě defenzivního záložníka máme velikou konkurenci, Pavel Bartůněk nedostával tolik potřebný prostor. Je to mladý fotbalista, který potřebuje pravidelně hrávat, nejlépe ve třetí lize, proto jsme jej uvolnili na roční hostování do Startu Brno,“ informoval generální ředitel FK Třinec Karel Maceček.

Cenné zkušenosti v dospělém fotbale již získávají i někteří nadějní odchovanci Třince. Středopolař Kryštof Horniak a útočník Filip Čmiel nastupují za divizní Řepiště.

Další střední záložník Szymon Jež následoval Matěje Mieszka a Tobiáše Nieslanika do taktéž divizních Vítkovic.

V dalším divizním týmu, BFK Frýdlant, hostují Tomáš Voznica s Ondřejem Niedobou. Dres nováčka divize z Petřvaldu nosí Matteo Burgo.

Pro naše mladé hráče je divizní soutěž optimálním postupným krokem k tomu, aby zvládli přechod do dospělého fotbalu a aby v budoucnu měli možnost poprat se o místo v třineckém „A“ týmu,“ zdůraznil Karel Maceček.

Aktuálně

Aktuality

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58