Preview k zápasu

Domácí derniéra. Přijede rezerva Baníku.

pátek 07. června. 2024 | Redakce
Stoprocentní bilanci na domácím trávníku v jarní části MSFL si chtějí fotbalisté Třince uchovat i po derniéře s vedoucí rezervou Baníku Ostrava, která po půlstoletí vyválčila postup do druhé nejvyšší soutěže. Utkání bude mít výkop v sobotu 15 minut po 10. hodině.

V jarní části MSFL si svěřenci trenérů Tomáše Hejduška a Tomáše Jakuse si na svém stadionu vedli výtečně. Postupně zdolali záložní celky Karviné (2:1), Slovácka (2:0) a Zlína (2:0), poradili si rovněž se Startem Brno (2:0), Hranicemi (5:2), Frýdkem-Místkem (2:0) a Znojmem (2:1).

Zapsali tak sedm výher při skóre 17:4. V celkové tabulce domácích utkání jsou s body druzí za svým dnešním soupeřem – záložním celkem ostravského Baníku.

V průběžné tabulce jsme třetí. Teď hrajeme doma s prvním týmem, zápas s rezervou Baníku je pro nás za odměnu. V posledním kole nás čeká Zlínsko. Na závěr hrajeme s nejsilnějšími celky, teď se teprve ukáže, jak na tom doopravdy jsme. Ty dvě utkání jsou pro nás takovou třešničkou na dortu, chceme v nich uspět,“ zdůraznil trenér třineckých fotbalistů Tomáš Hejdušek.

Na sobotní utkání s béčkem Baníku, které kouč Třince v minulosti vedl, se těší také jeho svěřenci. Zejména ti, kteří dříve ostravský dres oblékali. Jedná se o obránce Jakuba Bolfa a záložníky Dominika Konečného a Lukáše Ciencialu.

Proti Baníku si chceme pohlídat zejména úvod utkání. Proti Baníku i Zlínsku chceme uspět. Myslím si, že nemáme horší fotbalisty, v našich silách je získat šest bodů. O motivaci máme postaráno,“ prohlásil třinecký křídelník Lukáš Cienciala.

Aktuálně

Aktuality

Derby v Havířově

Ve druhém předkole MOL Cupu v neděli 28. července od 10.15 hodin nastoupíme v Havířově.

20. 7. 2024, 19:42

Na úvod dvě derby

Prvním soupeřem třineckých fotbalistů v novém ročníku MSFL bude Frýdek-Místek. Ve druhém předkole MOL Cupu se fotbalisté Třince představí v Havířově.

2. 7. 2024, 08:17