Rozhovory

Znojmo? Jeden z nejlepších týmů, říká Pavel Bartůněk

úterý 28. května. 2024 | Redakce
Střetnutí se Znojmem bylo speciální pro třineckého fotbalistu Pavla Bartůňka. Mladý středopolař před sezonou přestoupil do Třince právě ze Znojma.

Sedm jarních domácích zápasů, sedm vítězství. Co říkáš na vaši sérii?

Na jaře jsme doma neprohráli, což je skvělé. Jsem rád, že jsme zvládli utkání se Znojmem. Patří mezi nejsilnější soupeře, což se ostatně potvrdilo. Myslím si, že to byl jeden z nejlepších týmů, který u nás hrál, možná ten nejlepší.

V sestavě Znojma nefiguroval ani jeden český fotbalista.

Ale někteří hráči česky umí. Kapitán Slobodan Ivanović, také brankář Franko Škugor a Lukáš Lukčo, který ale nehrál.

Proti svému mateřskému klubu jsi odehrál první poločas…

Jsem moc rád, že jsem mohl proti Znojmu hrát. Čekal jsem, že mi ten první poločas vyjde lépe. Nepředvedl jsem to, co jsem chtěl, přesto jsem moc rád, že ten zápas pro nás dopadl dobře, že jsme zvítězili.

V páté minutě nastavení propukla vítězná radost. Co jsi v ten moment cítil?

Byla to naprostá euforie, skvělý pocit. Z lavičky jsme vběhli jsme skoro až na hřiště. Byli jsme plní emocí. Otočit skóre ve druhém poločase, dát gól v 95. minutě, to je prostě nádhera. Už potřetí jsme dokázali zvrátit zápas. Hrajeme srdcem, nic nevzdáváme. V tom je naše síla.

Vítězství nad bývalým mužstvem – takže bude svačinka pro spoluhráče?

Domluvili jsme se i s kluky, co hráli ve Frýdku-Místku, kteří také mají chystat pohoštění. Ať je toho víc, ať to stojí za to. Ještě se domluvíme, co přesně přineseme.

Aktuálně

Aktuality

Derby v Havířově

Ve druhém předkole MOL Cupu v neděli 28. července od 10.15 hodin nastoupíme v Havířově.

20. 7. 2024, 19:42

Na úvod dvě derby

Prvním soupeřem třineckých fotbalistů v novém ročníku MSFL bude Frýdek-Místek. Ve druhém předkole MOL Cupu se fotbalisté Třince představí v Havířově.

2. 7. 2024, 08:17