Preview k zápasu

Třinec přivítá rezervu Slovácka

pátek 29. března. 2024 | Redakce
V duelu s béčkem Slovácka chtějí třinečtí fotbalisté natáhnout jarní úspěšnou sérii, kdy ze tří zápasů získali sedm bodů. Sobotní utkání na Hřišti Rudolfa Labaje má výkop v sobotu v 10.15 hodin.

Probíhající soutěžní ročník svěřencům trenéra Pavla Němčického prozatím nevychází podle představ. Po podzimu skončili na sestupové 16. příčce a do jara vstoupili s jasným úkolem – udržet třetí nejvyšší soutěž. K tomu by jim mělo pomoct šest zimních posil.

Na jaře rezerva Slovácka na vlastním hřišti remizovala se Znojmem a s béčkem Baníku Ostrava. Mezitím venku padla 1:0 v derby v Uherském Brodě. Aktuálně je poslední se 17 body.

Třinečtí fotbalisté díky sedmibodovému příspěvku dosáhli třicetibodové hranice a posunuli se na sedmou příčku tabulky. Úvodní dva jarní zápasy vyhrát. V Hodoníně uspěli po vítězství 4:0 a poté přemohli rezervu Karviné 2:1.

Poté jeli do Uničova. Soupeři měli co vracet, protože v úvodu sezony s ním ve druhém domácím střetnutí prohráli 1:3. Tentokrát si vedli o poznání lépe, z Uničova, který je v tabulce čtvrtý, si přivezli bod za bezgólovou remízu.

Aktuálně svěřenci trenéra Tomáše Hejduška drží čtyřzápasovou bodovou sérii, což je prozatím jejich nejdelší období bez porážky v sezoně. Proti juniorce Slovácka chtějí před zraky svých příznivců zabodovat naplno.

Sobotní utkání, které má výkop v tradičním čase, tedy 15 minut po 10 hodině, budou řídit rozhodčí Ondřej Cieslar, Jaroslav Kolář a Peter Mrázek.

Podzimní střetnutí přineslo radost třineckým fotbalistům, kteří v Kunovicích na půdě soupeře vyhráli 3:2. Branky vítězů zaznamenali Holík, Machuča a Vlachovský.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10