Preview k zápasu

V generálce čeká fotbalisty Sosnowiec

pátek 01. března. 2024 | Redakce
Už jen jeden soupeř čeká třinecké fotbalisty v zimní přípravě. V sobotu sehrají generálku na jarní část MSFL v polském Sosnowci.

Třinečtí trenéři Tomáš Hejdušek s Tomášem Jakusem budou mít k dispozici v podstatě kompletní kádr. Jak zdůraznil kapitán třineckého mužstva Lukáš Holík, na závěrečnou herní prověrku se všichni jeho spoluhráči velmi těší.

Kvalita našeho mužstva se podle mého zvedla, chceme to potvrdit i v generálce. Přistoupíme k ní jako k mistrovskému zápasu – budeme se snažit hrát dobře do defenzívy, směrem dopředu si vytvářet šance, proměňovat je a dovést zápas do vítězného konce. Do utkání jdeme s velkým odhodláním, stejně jako i do celé jarní části, kdy chceme jít v tabulce nahoru,“ prohlásil zkušený fotbalista.

Střetnutí se odehraje na přírodním trávníku. „Na trávě jsme mezi sebou odehráli modelový zápas. Věřím, že těch pár tréninků nám bude stačit, abychom si na přírodní trávník zvykli a míč nám seděl na noze,“ dodal Lukáš Holík.

Jeho celek doposud v přípravě sehrál sedm utkání s bilancí pěti výher, jedné remízy a jedné porážky.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10