Preview k zápasu

Třinečtí fotbalisté zítra vyzvou Havířov

pátek 19. ledna. 2024 | Redakce
MFK Havířov, průběžně osmý celek divize, bude prvním soupeřem třineckých fotbalistů v zimní přípravě. Střetnutí se uskuteční v sobotu od 10 hodin na umělé trávě v Třinci.

Druhý týden společné přípravy svěřenci trenéra Tomáše Hejduška završí úvodním přípravným zápasem. V prvním ze dvou domácích duelů narazí na divizní celek Havířova.

Do zápasu se už pokusíme přenést některé herní automatismy z tréninků. Půjdeme do něho s tím, že chceme vyhrát. Nebereme to tak, že je to přípravný duel, prostě hrajeme doma, a proto chceme zvítězit. Pokud se chceme v tabulce posouvat nahoru, musíme prostě zvládat všechny zápasy. Musí to být vidět už od prvního přípravného utkání,“ prohlásil trenér Třince Tomáš Hejdušek.

Spolu se svým asistentem Tomášem Jakusem nový kouč zamýšlel poslat do hry všechny fotbalisty, které mají aktuálně k dispozici.

Chtěli jsme nasadit dvě jedenáctky, ale bohužel už v druhém týdnu jsou někteří hráči ze zdravotních důvodů mimo tréninkový proces. Vypomůžeme si proto kluky z dorostu. Na druhou stranu dorostenecké týmy v sobotu hrají také, takže to budeme chtít zohlednit. Někteří fotbalisté proto neodehrají poločas, ale šedesát minut. Podstatné je pro nás to, aby se všichni předvedli v co nejlepším světle, hrají přece o svou budoucnost,“ zdůraznil trenér Třince Tomáš Hejdušek.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36