Ohlasy po zápase

Nebylo to z naší strany optimální, hlesl Martin Pospíšil

středa 28. září. 2011 | Martin Stebel
V rámci 8. kola druhé fotbalové ligy Třinec po nevýrazném výkonu pouze remizoval se středočeskou Čáslavi 1:1. Ve středu zálohy od první minuty operoval rychlonohý Martin Pospíšil, kterého jsme požádali o pozápasový komentář.

Martine, byli jste favoritem utkání, ovšem podařilo se jen remízovat...

Nemohli jsme se dostat do optimálního tempa. Remíza je pro nás špatná. Čáslav určitě byla k poražení. Doma bychom měli vyhrávat. Za ztrátu bodů si můžeme jen sami.

Překvapili vás hosté svým herním projevem?

Proti Čáslavi jsem hrál poprvé, proto jsem vůbec netušil, co od nich čekat, ale myslím, že to byl hratelný soupeř. Mají tam několik šikovných hráčů, ale měli jsme doma určitě vyhrát.

První půle byla z vaší strany skutečně slabá. Jaké byly instrukce trenéra v poločasové přestávce?

Trenér po nás chtěl, ať hrajeme aktivně, kombinačně po zemi. V prvním poločase jsme působili zakřiknutým dojmem. Nedokážu si vysvětlit naší pasivní hru. Ve druhé půli nastalo zlepšení, ale na tři body to bohužel nestačilo.

Nastoupil jsi dnes v základní sestavě. Jak hodnotíš svou hru?

Těžko hodnotit vlastní výkon. Snažím jsem se být platným členem mužstva, ale vím, že mám stále rezervy. Trochu jsem se svezl s matným výkonem celého týmu. Nebylo to ideální.

Ve středu zálohy máš silnou konkurenci v podobě Marošiho, Hanuse, Cepláka...

Neberu kluky jako konkurenci, jsou to hlavně mojí spoluhráči a pouze trenér na základě tréninku rozhodne, kdo má v ten konkrétní moment lepší formu a bude hrát od začátku zápasu.

Příští zápasy hrajete na hřištích silných rivalů - Bohemians a Ústí...

Čekají nás opravdu kvalitní soupeři, kteří chtějí hrát stejně jako my na špici tabulky. Bohemka bude velice nepříjemná. Potvrzuje roli jednoho z favoritů ligy. Musíme hrát na maximum svých možností a můžeme pomýšlet na úspěch.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39