Aktuální zprávy

Navštivte náš fanshop na tribuně

Dnes | Redakce
Fotbalový oddíl FK Třinec spustil novou službu pro fanoušky. Během domácího utkání s Kroměříží, a v případě příznivého počasí i se Znojmem a Hodonínem, mohou navštívit náš stánek s fanshopem, který se nachází na tribuně.

Pro naše příznivce jsme připravili sadu oblečení s logem našeho klubu v bíločerveném barevném provedení. V našem fanshopu si mohou zakoupit dresu různých velikosti, šály, kšiltovky, zimní čepice, minidresy, publikace ke stoletému výročí našeho klubu a také různé oddílové suvenýry. Zájemci jistě uvítají možnost objednat si dres s potiskem – s libovolným číslem a jménem.

V dohledné době chceme zprovoznit fanshop také formou online přes objednávkový formulář.

Aktuálně

Aktuality

Dvanácté kolo MSFL

Výsledky 12. kola MSFL: Zlínsko – Slovácko 1:0, Uherský Brod – Frýdek-Místek 2:2, Blansko – Rosice 3:1, Kroměříž – Hlubina 5:0, Uničov – Hodonín 0:0, Brno „B“ – St. Brno 1:2, Zlín „B“ – Hlučín 2:4, Znojmo – Karviná „B“ 1:0.

20. 10. 2024, 17:29

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25