Články mládež

U11: Krajský přebor

úterý 08. října. 2024 | Jana Zipserová
V tomto kole krajského přeboru diváci byli svědky řady krásných branek a povedených akcí, které potěšily nejen fanoušky, ale i samotné hráče. Všechny týmy se snažily předvést své maximum, a tak všichni fotbaloví nadšenci mohli sledovat napínavé zápasy plné vášně a odhodlání. Atmosféra byla skvělá a každý hráč dal do hry své srdce, což jen podtrhlo kvalitu celého kola. Celkem v tomto kole padlo neuvěřitelných třicet branek, z čehož si krásných osmnáct připsali třinečtí hoši.

Výsledky:

📍 FC Hlučín - 1.FC Poruba 9:2
📍 FC Hlučín - FK TŘINEC 1:8
📍 Poruba- FK TŘINEC 5:10


Hodnocení trenéra Tomáše Vávry:

"V obou zápasech byli naši hráči silní na míči a také v kombinaci. Herně své soupeře přehrávali, hráče chválíme nejen za individuálnost, ale i za celkový týmový duch. Velmi nás potěšilo, že konečně proměnili gólové šance, které kluky v posledních zápasech sráželi v hlavě dolů."



Aktuálně

Aktuality

Dvanácté kolo MSFL

Výsledky 12. kola MSFL: Zlínsko – Slovácko 1:0, Uherský Brod – Frýdek-Místek 2:2, Blansko – Rosice 3:1, Kroměříž – Hlubina 5:0, Uničov – Hodonín 0:0, Brno „B“ – St. Brno 1:2, Zlín „B“ – Hlučín 2:4, Znojmo – Karviná „B“ 1:0.

20. 10. 2024, 17:29

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25