Preview k zápasu

Třinec míří do Otrokovic, postaví se Zlínsku

středa 02. října. 2024 | Redakce
V pátek od 16 hodin se fotbalisté Třince představí v Otrokovicích na půdě místního Zlínska.

Lepší zápasy s horšími střídají v letošní sezoně fotbalisté Zlínska. V úvodních dvou domácích duelech nasázeli tři góly rezervě Zlína a Blansku. Mezitím dostali za vyučenou na hřišti nováčka soutěže – brněnské Zbrojovky.

Následovaly dvě vítězství – Zlínsko naplno bodovalo v Uherském Brodě a poté i doma proti Znojmu. Poslední čtyři zápasy se však mužstvu z Otrokovic však nepovedly. Doma Zlínsko nestačilo na Uničov ani na Kroměříž, venku nepochodilo v Karviné ani v Hlubině.

V aktuální tabulce je s čtyřmi výhrami a s pěti nezdary na 11. místě s 12 body.

Třinečtí fotbalisté nastřádali 25 bodů a s Kroměříží se přetahují o první místo v MSFL. Osmkrát bodovali naplno, ztratili pouze v Hlučíně, kde remizovali a ve Zlíně, kde prohráli. V Otrokovicích se pokusí své bodové konto navýšit.

Třetí liga je nesmírně kvalitní soutěží, je v ní řada kvalitních týmů a zkušených hráčů, kteří už mají nejlepší fotbalová léta za sebou, takže to všude budeme mít nesmírně těžké. I v pátek na stadionu Zlínska,“ zdůraznil třinecký záložník Martin Samiec.

Vloni na podzim Třinec doma Zlínsku podlehl 1:2 a v odvetě se radoval z výhry 3:0. „Bylo to v posledním kole, takže Zlínsko to bralo trochu jinak, protože mu už o nic nešlo. My jsme tam bojovali o konečné třetí místo a povedlo se nám vyhrát. Teď to bude úplně jiný zápas. I díky trenérovi Adlerovi, který dříve působil v Třinci, takže určitě to bude těžké utkání. Budeme se snažit uhrát co možná nejlepší výsledek,“ dodal Martin Samiec.

Aktuálně

Aktuality

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25

9. kolo MSFL

Výsledky 9. kola MSFL: Strání - Znojmo 1:1, St. Brno - Hlučín 0:0, Hodonín - Blansko 2:2, Rosice - Karviná "B" 6:3, Hlubina - Zlínsko, 2:1, Frýdek-M9Stek - Zlín "B" 2:1, Kroměříž - Uničov 5:0, Slovácko "B" - Brno "B" 2:2.

30. 9. 2024, 15:20