Ohlasy po zápase

Jiří Adamuška: Jsme rádi, že Ondra přišel mezi nás

pondělí 30. září. 2024 | Redakce
Proti Uherskému Brodu odchytal svůj první zápas v probíhající sezoně zkušený brankář Jiří Adamuška. "Cítil jsem se dobře," řekl po zápase.

Co říkáš na utkání s Uherským Brodem?

Jsem rád, že jsme je zvládli. Vyhráli jsme zaslouženě. První poločas byl jasně v naší režii, soupeře jsme nepustili do žádné šance. V posledních deseti patnácti minutách se soupeř dostal na koně a začal hrozit. Pak to vyvrcholilo gólem v 90. minutě. Konec zápasu byl docela hektický, ale nejdůležitější jsou tři body. Máme je a jedeme dál.

Z domácího dvojutkání máte šest bodů…

Obě výhry jsou pro nás důležité. Chtěli jsme trochu odskočit soupeřům, udržet si domácí neporazitelnost, což se nám povedlo. Snad jsme si i trochu zvedli sebevědomí. Teď jedeme do Zlínska a opět budeme chtít zabodovat naplno.

Jak jsi se cítil po delší zápasové pauze?

Všechno bylo v pořádku. Od letní operace už uplynula nějaká doba, chytal jsem po více než třech měsících. Cítil jsem se dobře.

V kabině vás jistě všechny potěšilo, že se za vámi zastavil Ondřej Mrózek…

Jsme rádi, že nás Ondra přišel podpořit a že je docela v pořádku. Je dobře, že jeho zranění naštěstí nebylo závažnějšího rázu. Teď je hlavní, aby si dobře odpočinul, aby byl co nejdříve zpátky mezi námi.

Aktuálně

Aktuality

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25

9. kolo MSFL

Výsledky 9. kola MSFL: Strání - Znojmo 1:1, St. Brno - Hlučín 0:0, Hodonín - Blansko 2:2, Rosice - Karviná "B" 6:3, Hlubina - Zlínsko, 2:1, Frýdek-M9Stek - Zlín "B" 2:1, Kroměříž - Uničov 5:0, Slovácko "B" - Brno "B" 2:2.

30. 9. 2024, 15:20