Preview k zápasu

Fotbalisté Třince vyzvou Uherský Brod

Předevčírem | Redakce
Podruhé v tomto týdnu se fotbalisté Třince představí na domácím trávníku. Vítězství nad záložním celkem Brna chtějí potvrdit v sobotním duelu s Uherským Brodem, který bude mít výkop 15 minut po 10. hodině.

Uherský Brod, který je s pouhými šesti body prozatím předposlední, letošní sezonu zahájil špatně. Začal domácím nezdarem s béčkem Zbrojovky (0:2), poté neuspěl v Blansku (1:2). Do třetice to Broďanům vyšlo, vyzráli na Znojmo (1:0).

Následovala však domácí porážka se Zlínskem 2:5 a prohra v Uničově 0:2. V prestižním sousedském derby s nováčkem ze Strání, které sledovalo téměř půldruhého tisíce diváků, Uherský Brod padl 0:1.

Dobrá nálada po výhře 1:0 na hřišti Zlína, který jako jediný získal skalp Třince, vyprchala poté, co Brod doma vybouchl 0:4 s Hlubinou.

Po utkání skončil trenér Miroslav Ondrůšek. Na lavičce jej nahradil Martin Onda, který Uherský Brod vedl už před několika lety.

Většinou platí, že nové koště dobře mete. Uherský Brod v poháru vyřadil Prostějov a nás čeká další těžký zápas,“ pravil třinecký trenér Tomáš Hejdušek. „Vůbec se nedívám na to, že vloni na podzim Brod dostal v Třinci osm gólů. V paměti mám spíše jarní utkání, v němž jsme horko těžko uhráli remízu 3:3,“ připomněl.

Třinec, který doposud nevyhrál jen v Hlučíně a na hřišti zlínského béčka, bude usilovat o osmou výhru v sezoně. Do zápasu půjde téměř kompletní. Trenér Hejdušek bude postrádat brankáře Mrózka, ale už bude mít k dispozici zadáka Ivanoviće, který si posledně odpykal trest za vyloučení v Blansku.

Utkání bude řídit hlavní sudí Kamil Prokůpek ve spolupráci se svými asistenty Petrem Lukašíkem a Matějem Dudkem.

Aktuálně

Aktuality

Osmé kolo MSFL

Výsledky 8. kola MSFL: Hlučín - Rosice 2:0, Zlín "B" - Slovácko "B" 2:0, Zlínsko - Kroměříž 2:3, Uherský Brod - Hlubina 0:4, Uničov - Strání 5:1, Brno "B" - Hodonín 3:0, Karviná "B" - Frýdek-Místek 0:1, Znojmo - St. Brno 2:3.

21. 9. 2024, 12:31

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06