Ohlasy po zápase

Soupeř byl velmi dobře připravený, řekl trenér Tomáš Hejdušek

čtvrtek 26. září. 2024 | Redakce
Podruhé v této sezoně třineckým fotbalistům stačil na vítězství jediný přesný zásah. Méně než dvě branky na domácím trávníku vstřelili po deseti měsících.

Třinečtí diváci jsou zvyklí přinejmenším na dvě vstřelené branky v zápase. Tentokrát to však neplatilo, museli se spokojit pouze s jedním gólem, který před koncem střetnutí vsítil kapitán René Dedič. Ukončil tak 304 minut trvající brněnskou neprůstřelnost.

Bylo to upracované vítězství. Měli jsme spoustu šancí a naštěstí jednou jsme to tam v posledních minutách dotlačili. Klukům za to patří veliký dík. Chtěl bych ocenit i soupeře, který byl velmi dobře připravený běžecky, silově i takticky. Byl to vyspělý tým, byť jej tvoří mladí hráči. Není náhoda, že vyhráli divizi a postoupili do MSFL,“ řekl třinecký trenér Tomáš Hejdušek.

Pozastavil se také nad situací, která nastala po hodině hry, kdy se nešťastně srazili brankář Ondřej Mrózek s brněnským útočníkem Pavlem Kučerou. Pro oba hráče utkání skončilo.

Událost, která se přihodila Ondrovi Mrózkovi, se dotkla každého z nás. Když jsme viděli našeho brankáře bezvládně ležet, fotbal šel v tu chvíli stranou a ani jsme neřešili, jaký je aktuální stav zápasu. Přejeme si, aby Ondra, který skončil v nemocnici, byl v pořádku. Snad to nebude nic vážného,“ dodal hlavní kouč Třince.

Aktuálně

Aktuality

Osmé kolo MSFL

Výsledky 8. kola MSFL: Hlučín - Rosice 2:0, Zlín "B" - Slovácko "B" 2:0, Zlínsko - Kroměříž 2:3, Uherský Brod - Hlubina 0:4, Uničov - Strání 5:1, Brno "B" - Hodonín 3:0, Karviná "B" - Frýdek-Místek 0:1, Znojmo - St. Brno 2:3.

21. 9. 2024, 12:31

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06