Články mládež

U11 v Kroměříži: Výzvy, úspěchy a týmová soudržnost

středa 28. srpna. 2024 | Jana Zipserová
Na turnaji, který proběhl ve dnech 23. a 24. srpna, se naši mladí hráči utkali v devíti zápasech.

Systémem 7+1 přinesl bilanci čtyř výher, dvou remíz a dvou proher. To vyneslo tým na celkové 13. místo z 24 týmů. Turnaj byl pro všechny zúčastněné velkou zkušeností a přinesl mnoho pozitivních momentů.

Trenér Tomáš Vávra zhodnotil turnaj pozitivně a zmínil, že výkon týmu se během turnaje zlepšoval. Hráči se postupně adaptovali na větší hřiště a jejich nasazení a bojovnost byly patrné ve všech zápasech, i přes obtížné podmínky v podobě vysokých teplot a omezeného počtu hráčů na střídání.

Hodnocení trenéra:

"Hráči si pomalu zvykají na velké hřiště a jejich výkon v zápasech měl vzestupnou tendenci. Ve velkém horku jsme měli pouze 3 hráče na střídání, tak jsme pyšní na kluky, že bojovali do posledního zápasu ⚽️. Hodnotíme turnaj pozitivně, užili si dva dny, které kluci strávili spolu na hřišti a v nedalekém penzionu, ztmelení kolektivu super ⚽️. Velké díky rodičům za podporu a fandění ⚽️."

Sestava týmu: M. Staškovan, R. Skulina, P. Pawlas, T. Vávra, S. Pyszko, V. Maceček, J. Plachý, S. Labuda, M. Bystroň, M. Wojnar, V. Dyrda, A. Staško.

Soupeři:

Tým se během turnaje utkal s celou řadou kvalitních soupeřů, jako jsou Dubnica, Petrželka, Hodonín, Kroměříž, Hlučín, Slovácko WU11, Svratka Brno a VFA.

Turnaj v Kroměříži přinesl mnoho cenných zkušeností a ukázal, že tým je na správné cestě k dalším úspěchům. Rodiče a fanoušci byli skvělou podporou a spolu s hráči vytvořili nezapomenutelnou atmosféru plnou týmového ducha a odhodlání. Děkujeme všem, kteří se podíleli na tomto skvělém sportovním zážitku!

Aktuálně

Aktuality

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58