Články mládež

U10: Úspěšná účast týmu na mezinárodním turnaji

pondělí 26. srpna. 2024 | Jana Zipserová
Tým kategorie U10 se nedávno zúčastnil prestižního mezinárodního turnaje v Banské Bystrici, kde mladí fotbalisté měli možnost poměřit síly s některými z nejlepších týmů z různých evropských zemí. Turnaj přilákal silné soupeře, mezi nimiž nechyběly renomované kluby jako Borussia Dortmund, Györ, Hamšík Akademie, slovenské top týmy jako Trenčín, Bratislava, Žilina, a také polské celky z Katowic a Krakowa.

Sportovní výsledky

Ačkoli si z deseti odehraných utkání odnesli pět vítězství, výsledkově se nakonec umístili ve druhé polovině tabulky mezi čtyřiadvaceti týmy. Toto umístění sice neodpovídalo jejich ambicím, ale trenéři byli přesto spokojeni. Uvědomili si, že kluci jsou schopni hrát vyrovnané zápasy i s těmi nejsilnějšími soupeři a těší se na další příležitosti měřit síly s kvalitními týmy na podobných turnajích. Za zmínku stojí i to, že hráli v extrémních podmínkách – od parných dnů až po bouřky a déšť. Kluci však ukázali nezdolného ducha a srdnatě bojovali až do posledního hvizdu.

Poděkování

Turnaje se zúčastnili hráči:

Sabela, Poncza, Kandera, Sumega, Raszka, Ligocki, Krzyžanek, Pecha, Šimečka a Wolný pod vedením trenérů Galie a Poloka. Rodičům patří velké díky za jejich podporu a klubu FK Třinec za příležitost účastnit se takto kvalitního turnaje.



Aktuálně

Aktuality

Sedmnácté kolo MSFL

Výsledky 17. kola MSFL: Rosice - Kroměříž 3:3, Zlín "B" - Uherský Brod 0:1, St. Brno - Strání 2:0, Karviná "B" - Zlínsko 2:0, Hlučín - Uničov 0:1, Brno "B" - Blansko 1:0, Frýdek-Místek - Hlubina 0:0, Hodonín - Znojmo 1:0.

12. 9. 2024, 15:06

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58