Články mládež

Zpětné zrcátko týmu U14

pátek 16. srpna. 2024 | Jana Zipserová
Tým strávil několik intenzivních dní na soustředění ve Viganticích, kde se připravoval na nadcházející sezónu.

Denně absolvovali dva tréninky zaměřené na zlepšení formy a herních dovedností. Po náročném tréninkovém programu si hráči dopřáli osvěžení v místním nově otevřeném koupališti, které se rychle stalo oblíbeným místem pro regeneraci.

Vigantice jsou známé jako rodiště slavného fotbalisty Milana Baroše, na kterého se jim však tentokrát nepodařilo narazit. Jako náplast ale posloužila jiná fotbalová legenda – René Bolf, s nímž se hráči vyfotili, což pro ně byl nezapomenutelný zážitek.

Součástí soustředění bylo i přípravné utkání proti Hlučínu, které přineslo dramatické vítězství 5:4. O branky se postarali Zahaluk (2), Bella, Kantor a Lyčka.

Soustředění ve Viganticích bylo hodnoceno jako velmi úspěšné.

Po návratu ze soustředění tým pokračoval v přípravě a v dalším přátelském zápase proti Bílovci zaznamenali jednoznačné vítězství 12:0. Góly vstřelili Kantor (4), Gardoš (3), Lyčka (2), Bella, Guľaša a jeden vlastní gól soupeře.

Tým ukázal v přípravě vynikající formu a nyní směřuje svou pozornost k prvnímu mistrovskému utkání, které je čeká již tuto sobotu 17. srpna, kdy zamíří do Poruby. Fanoušci jsou srdečně zváni, aby přišli podpořit svůj tým a pomohli jim vstoupit do sezóny vítězně!

Aktuálně

Aktuality

Šesté kolo MSFL

Výsledky šestého kola MSFL: Blansko - Kroměříž 1:3, Uh. Brod - Strání 0:1, St. Brno - Frýdek-Místek 2:1, Zlínsko - Uničov 1:3, Hlučín - Slovácko "B" 0:1, Rosice - Znojmo 2:1, Brno "B" - Hlubina 0:1, Karviná "B" - Hodonín 1:2.

8. 9. 2024, 10:58

Páté kolo MSFL

Výsledky 5. kola MSFL: Slovácko "B" - Start Brno 3:2, Uničov - Uherský Brod 2:0, Strání - Blansko 2:0, Zlínsko - Znojmo 2:1, Frýdek-Místek - Rosice 1:4, Hodonín - Hlučín 0:1, Hlubina - Zlín "B" 0:5, Kroměříž - Brno "B" 4:0.

3. 9. 2024, 11:09