Články mládež

Zpětné zrcátko mládeže

pátek 26. července. 2024 | Jana Zipserová
Jarní část sezóny je za námi a nyní probíhají přípravy na podzimní etapu, během níž budou všechny mládežnické týmy usilovat o zlepšení svých jarních výsledků. Po krátké pauze se mladí fotbalisté vrací na tréninková hřiště a začínají s intenzivní přípravou na novou sezónu.

Trenéři připravili náročný tréninkový program zaměřený na zlepšení fyzické kondice, taktiky a sehranosti týmu. Nové posily se postupně začleňují a týmy se sehrávají v přátelských utkáních.

U19 - MFK Frýdek-Místek 2:1

Branky: Mar. Sikora, Brzezina.

Hodnocení trenéra M. Zbončáka:

U19 - MŠK Považská Bystrica 2:1

Branky: 2 P. Čmiel.

Hodnocení trenéra M. Zbončáka:

"V prvním poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě šli do vedení, druhá půle už byla vyrovnanější. V utkání jsme protočili dvě jedenáctky, stále testujeme nové hráče, kteří by nás mohli případně posílit."


U18 - FK Raškovice (muži) 2:1

Branky: Jaracz, T. Konderla.

Hodnocení trenéra M. Samka:


U17 - MFK Frýdek-Místek 0:3

Hodnocení trenéra K. Kuly:

U17 - MŠK Považská Bystrica 2:0

Branky: Káňa, Cieslar.

Hodnocení trenéra K. Kuly:

"Hned od první minuty jsme aktivním napadáním přitlačili soupeře na jeho půlce a hned ve druhé minutě jsme šli po krásné průnikové přihrávce Postuwky na Káňu do vedení. Celou první polovinu jsme hráli velice aktivně vytvářeli si zajímavé situace přes křídelní hráče a dostávali se do koncovky. Střela Káňi skončila na tyči a Bujok ve dvou šanci střílel bohužel mimo branku. Do koncovky se tlačili i další hráči , ale druhou branku jsme do konce poločasu nevstřelili. Do druhé půle naskočilo pět nových hráčů a pokračovali jsme v nastaveném trendu. Šance jsme si opět vypracovali a druhou branku znovu po přihrávce Postuwky vstřelil Kuba Cieslar. Další šance už bohužel gólem neskončily. Na všech hráčích byla vidět velká chuť do hry a soupeře jsme kombinačně přehrávali. Ve velice dobrém světle se jeví mladíci Slíva a Drahník. Obrana spolu s brankářem Pyszkem hrála velice spolehlivě. Ve středové řadě dominoval Polášek spolu s Postuwkou.

Pochvalu za výkon ale zaslouží všichni."

U16 - MFK Frýdek-Místek 2:7

Hodnocení asistenta trenéra Š. Gálii:

Aktuálně

Aktuality

Páté kolo MSFL

Výsledky 5. kola MSFL: Slovácko "B" - Start Brno 3:2, Uničov - Uherský Brod 2:0, Strání - Blansko 2:0, Zlínsko - Znojmo 2:1, Frýdek-Místek - Rosice 1:4, Hodonín - Hlučín 0:1, Hlubina - Zlín "B" 0:5, Kroměříž - Brno "B" 4:0.

3. 9. 2024, 11:09

4. kolo MSFL

Výsledky 4. kola MSFL: Uherský Brod - Zlínsko 2:5, Brno "B" - Strání 1:4, Zlín "B" - Kroměříž 0:2, Znojmo - Frýdek-Místek 1:4, Karviná "B" - Hlubina 4:0, Rosice - Slovácko "B" 3:1, Blansko - Uničov 1:1, St. Brno - Hodonín 2:2.

26. 8. 2024, 09:39