Články mládež

Prázdniny v 3nci s fotbalem

čtvrtek 25. července. 2024 | Jana Zipserová
V úterý ráno se na fotbalovém hřišti v Třinci sešla hezká řádka několika desítek chlapců a dívek různých věkových kategorií, aby si užili zábavné dopoledne na akci "Prázdniny v 3nci s fotbalem".

Klub FK Třinec pro ně připravil sedm stanovišť plných sportovních výzev a zábavy, zahrnujících slalom, střelbu na bránu, rychlostní hry a dovednostní soutěže.

Děti se zapojily do různorodých aktivit, kde ukázaly své sportovní dovednosti a nadšení. Slalomová dráha prověřila jejich obratnost, střelba na bránu přesnost a rychlostní hry dynamiku. Atmosféra byla plná radosti, smíchu a povzbuzování, což přispělo k úžasnému zážitku pro všechny účastníky.

Tato akce nebyla jen o sportu, ale také o budování týmového ducha a přátelství. Děti si užívaly společnost svých kamarádů a navazovaly nová přátelství při každé aktivitě. Bylo zřejmé, že sport může být nejen náročný, ale i zábavný a motivující.

Na závěr dopoledne čekalo na všechny účastníky drobné překvapení. Každé dítě dostalo šampón ve tvaru fotbalového míče s logem klubu FK Třinec jako ocenění jejich píle a nadšení. Akce "Prázdniny v 3nci s fotbalem" byla jednoznačně úspěšná a děti odcházely domů plné zážitků a nových zkušeností.

Děkujeme organizátorce této akce paní Romaně Ševečkové, která akci organizuje za Statutární město Třinec, že jsme i letos mohli být součástí této mnoholeté tradice. Její nasazení a pečlivost zajišťují, že každý rok je tato akce nezapomenutelným zážitkem pro všechny děti. Děkujeme!

Aktuálně

Aktuality

Výtečná premiéra

Mladý třinecký středopolař Andrej Nguyen zamířil na hostování do divizní Polanky, kde bude mít větší herní vytížení. V novém působišti se uvedl skvěle, dvěma zásahy zařídil výhru svého celku v Řepištích 2:0.

30. 9. 2024, 15:25

9. kolo MSFL

Výsledky 9. kola MSFL: Strání - Znojmo 1:1, St. Brno - Hlučín 0:0, Hodonín - Blansko 2:2, Rosice - Karviná "B" 6:3, Hlubina - Zlínsko, 2:1, Frýdek-M9Stek - Zlín "B" 2:1, Kroměříž - Uničov 5:0, Slovácko "B" - Brno "B" 2:2.

30. 9. 2024, 15:20