Články mládež

U15: Turnaj v chorvatském Umagu

středa 03. července. 2024 | Jana Zipserová
Zakončení školního roku prožili třinečtí hráči na mezinárodním turnaji v malebném Chorvatsku.

Přístavní město Umag, nacházející se na severozápadě malebného poloostrova Istrie, se stalo místem setkání mladých fotbalistů z různých koutů Evropy. Tento prestižní turnaj přivítal více než 80 týmů, které soutěžily v šesti věkových kategoriích, a přinesl spoustu napětí, radosti a nezapomenutelných zážitků.

V kategorii U15, kde mezi účastníky nechyběli ani hráči z Třince, se sešla konkurence šestnácti mužstev. Po tři dny se mladí sportovci utkali v tuhých bitvách s týmy ze Slovenska, Itálie, Řecka a České republiky. V průběhu těchto napínavých zápasů kluci předvedli skvělý výkon, plný odhodlání, týmového ducha a bojovnosti. Nakonec se umístili na krásném sedmém místě, což je velký úspěch v tak silně obsazeném turnaji.

Avšak turnaj nebyl jen o fotbale. Mladí třinečtí hráči měli také možnost užít si slunečné počasí a osvěžující koupání v moři. Navíc se vydali na krásné výlety po okolí, které jim umožnily poznat kouzlo Istrie a odvézt si mnoho nezapomenutelných zážitků.

Třinecké barvy hrdě hájili hráči: Hugo Szlaur, Samuel Szotek, Alexandr Witasek, Boris Korabík, Václav Vyparina, Matyas Ščigel, Samuel Michnik, Jáchym Stryja, Dávid Drahník, Sebastien Šlosar, Sebastián Vranka, Patrik Walek, Dominik Tkáč, Filip Slíva, Adam Bůžek, Radek Vřesňák, Tomáš Laník a Marek Motyka. Tito talentovaní mladí fotbalisté nejenže skvěle reprezentovali svůj klub, ale také si odnesli cenné zkušenosti a nové přátelství, které je budou provázet celý život.

Celkově byl turnaj v Umagu pro třinecké hráče nezapomenutelným dobrodružstvím, plným sportovních úspěchů, zábavy a nových zážitků.

Aktuálně

Aktuality

Páté kolo MSFL

Výsledky 5. kola MSFL: Slovácko "B" - Start Brno 3:2, Uničov - Uherský Brod 2:0, Strání - Blansko 2:0, Zlínsko - Znojmo 2:1, Frýdek-Místek - Rosice 1:4, Hodonín - Hlučín 0:1, Hlubina - Zlín "B" 0:5, Kroměříž - Brno "B" 4:0.

3. 9. 2024, 11:09

4. kolo MSFL

Výsledky 4. kola MSFL: Uherský Brod - Zlínsko 2:5, Brno "B" - Strání 1:4, Zlín "B" - Kroměříž 0:2, Znojmo - Frýdek-Místek 1:4, Karviná "B" - Hlubina 4:0, Rosice - Slovácko "B" 3:1, Blansko - Uničov 1:1, St. Brno - Hodonín 2:2.

26. 8. 2024, 09:39