Rozhovory

Výhra je pro nás povzbuzením, říká Ondřej Machuča

úterý 12. března. 2024 | Redakce
V Hodoníně vstřelil krásnou branku z přímého kopu záložník Ondřej Machuča, který zvýšil na 3:0. Zkušený fotbalista se prosadil už popáté v sezoně.

Zaskočili vás něčím fotbalisté Hodonína, tušili jste, jak budou hrát?

Sledovali jsme videa, měli jsme je nastudované, takže jsme na ně byli připravení. V prvním poločase nám to trochu komplikoval protivítr, vinou kterého se nám vracely skoro všechny míče. Jinak jsme však to utkání zvládli. Jsme rádi, že jsme nevázali na dobré výsledky v přípravě. Půjdeme dál, zápas od zápasu.

Pozastavme se ještě u silného větru, který oběma týmům znesnadňoval hru…

Byla to pro nás komplikace. V prvním poločase na nás soupeř vylezl, chtěli jsme si pomoct dlouhým balónem. I když se nám míče vracely, nějak jsme si s tím poradili a povedlo se nám dát gól, který byl velmi důležitý.

Který okamžik byl podle tvého názoru stěžejní?

Možná ten gól na 3:0. To už bylo na domácí moc, pak už jsme jen čekali na jejich chyby a chodili do brejků. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, vedení jsme mohli několikrát navýšit.

Domácí remízu 1:1 zkraje sezony jste Hodonínu vrátili i s úroky…

Přesně tak. Snažili jsme se na ten zápas připravit co nejlépe. Osobně jsem rád, že jsme potvrdili povedenou přípravu. Očekávání bylo veliké, proto mě těší, že jsme předvedli dobrý výkon.

Ulevilo se vám poté, co jste zpřetrhali sérii utkání bez venkovního vítězství?

Určitě. Je to povzbuzení do další práce. Teď už se pečlivě chystáme na sobotní zápas s Karvinou. Doufám, že přijde co nejvíce diváků a budou nám fandit.

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10