Články mládež

Červená a bílá v akci

pondělí 26. února. 2024 | Jana Zipserová
Náročný týden mladých fotbalistů hájících třinecké barvy.

U19 - Karviná 3:2

Branky: P. Čmiel, Macko, Mat. Klocek.


U17 - Karviná 4:0

Hodnocení trenéra K. Kuly:

„K utkání s kvalitním soupeřem jsme přistoupili velice zodpovědně. Od začátku až do konce utkání jsme určovali tempo hry a snažili se o rychlou kombinační hru s využitím křídelních prostorů. Dostávali jsme do zakončení a dokázali jsme se prosadit i brankově. Vstřelili jsme 4 branky a mohlo jich být i více. I soupeř se dostal hlavně ve druhém poločase do zakončení, ale udrželi jsme čisté konto. Pochvalu za aktivní přístup i celkový herní projev si zaslouží všichni hráči včetně obou brankářů."


U13 - Kysucké Nové Mesto 5:7

Branky: 2 Zahluk, 2 Kantor, Bella.

Hodnocení trenéra J. Opluštila:

V utkání plné emocí jsme podlehli soupeři, který přijel s o 1-2 roky staršími kluky. Na hřišti byla fyzická převaha poznat, nicméně kluci ukázali, že kondičně udělali velký pokrok a v závěru utkání jsme z toho těžili a začali skóre dotahovat. Fotbalově jsme byli jednoznačně lepším týmem."


U12 - Kysucké Nové Mesto 3:0

Branky: Labaj, Němec, Cichoň.


U11 - Oldřichovice 2:3

Hodnocení trenéra M. Baumana:

Jsem zklamán z výkonu i výsledku. Kluci byli ospalí a leniví na krok. Bylo tam jen pár světlých momentů. I když kluci z Oldřichovic byli o rok starší, tak bychom je měli přehrát. Chybí nám více dravosti a chuti vyhrát. Jsou až moc "hodní". Aspoň víme, na čem musíme více zapracovat. Při tak krásném fotbalovém počasí jaké bylo během utkání tam prostě musí být daleko více všeho.. Pochvalu si zaslouží Kowolowski a Groš."


U10 - Albrechtice

Hodnocení trenéra M. Vávry:

Hráči odehráli herně velmi vydařené utkání, byli silní na míči a vstřelili spoustu gólů… Všichni zaslouží velkou pochvalu za výkon, a hlavně za přístup jak k zápasu, tak předzápasové rozcvičky.“


U9 Triangl

Hodnocení trenéra L. Poloka:

Tentokrát jsme prověřili naše dovednosti s hráči z Czeszyna, Ostravy a Jablunkova. Gólů padlo ve všech zápasech spousta, avšak nejvíce do naší sítě.. Kluci některé zápasy nezvládli, ale pár věcí a individuálních výkonu si zaslouží pochvalu. Pro hráče je dobré hrát takové to zápasy – s kvalitními soupeři, ve velké rychlosti s maximálním nasazením.


U8 - Albrechtice 5:5

Hodnocení trenéra M. Lubojackého:

Proti soupeři z Albrechtic kluci bojovali.. Půl zápasu tahali za kratší konec, ale nakonec ukázali týmovost a dotáhli utkání k remíze 5:5. Na řadu přišli penalty, kde jsme viděli krásně góly a užili si hezké odpoledne."


U7 Krajská zimní liga (KZL) v Brušperku

Hodnocení trenéra M. Petroše:

Hned první zápas se kluci utkali proti sobě a šlo vidět, že si na hřišti nedají ani centimetr prostoru. Zápas skončil 5:5. Kluci dnes předvedli výborné individuální výkony. Musím je pochválit za bojovnost a obětavost na hřišti.

Bilance:

Tým zelených – 5x výhra, 1x prohra a 1x remíza

Tým bílých – 6x výhra, 1x remíza

Aktuálně

Aktuality

Zápas začne později

Dnešní střetnutí Třinec versus Start Brno začne o půl hodiny později - kvůli poruše autobusu brněnského týmu.

27. 4. 2024, 08:49

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10