Články mládež

Jan Syrový: Přípravky odvádí kus práce

středa 10. ledna. 2024 | Jana Zipserová
Jak se pracuje v přípravkových kategoriích zhodnotil jejich vedoucí Jan Syrový.

"Jsem rád, že na podzim jsme s každou kategorií odvedli kus práce. Největší radost mi dělá, když vidím spokojené děti bavící se fotbalem. Odehráli jsme spoustu utkání. Velký zážitek bylo pro tři naše kategorie, když poprvé cestovali společně autobusem na zápas do Opavy. Velký dík patří trenérům, kteří odvádí pro všechny hráče a hráčky maximum. Jsem rád, že pracujeme v tréninkovém procesu podle klubové koncepce a táhneme za jeden provaz. Další dík patří také rodičům, kteří vozí děti na tréninky, zápasy, bez nich by nic z toho nebylo možné. Jejich podpora je pro nás velmi cenná.
Z pohledu trenéra kategorie U8 hodnotím naši práci velmi dobře. Kluci jsou velmi pracovití a je to na nich znát. Zaměřili jsme se hlavně na individuální činnosti. Zejména vedení míče, obcházení soupeře, kličky a zakončení. Kluci pochopili principy hry, kterou chceme hrát. Chtěl bych kluky pochválit zejména za velmi dobrou hru bez míče, soubojové chování a rychlý zisk míče po jeho ztrátě. Závěrem bych chtěl popřát všem v novém roce hodně zdraví, rodinné pohody, osobních i pracovních úspěchů a radosti z fotbalu,"
uvedl vedoucí přípravek a trenér kategorie U8 Jan Syrový.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36