Rozhovory

Musíme uhrát šest bodů, velí Lukáš Holík

středa 08. listopadu. 2023 | Redakce
Fotbalisty Třince čekají závěrečné dva mistrovské zápasy v letošním kalendářním roce. Oba se uskuteční na Hřišti Rudolfa Labaje a na oba mají diváci vstup volný. V sobotu od 10.15 hodin vyzvou Zlínsko.

Na Bazalech jste chtěli uspět. Co vás k tomu mělo dovést?

Zpočátku jsme jim nechtěli dát prostor ke kombinaci, což nám chvilku vycházelo. Pak jsme dostali gól, začali jsme přehrávat. Trošku jsme cukli dozadu a bylo to o něco lepší. Vytvořili jsme si nějaké šance, ale srovnat se nám nepodařilo. Naopak Baník z těch šancí, které měl, nám dal góly.

V čem podle tebe měli Baníkovci navrch?

Určitě v proměňování šancí a také v přechodu do útoku, ten měli kvalitnější než my. Přebírali si míč dopředu a dokonale využívali otevřených prostorů. V tom nás Baník předčil a zaslouženě vyhrál.

V případě úspěchu byste se na Baník dotáhli na rozdíl čtyř bodů. Teď za ním zaostáváte o deset bodů….

Teď už se Baník bude dohánět těžce. Chtěli jsme vyhrát, ale nezvládli jsme to. Musíme teď uspět v obou domácích zápasech, třeba Baník někde ztratí.

Na vlastním hřišti se vám v poslední době docela daří. Využijete toho?

Věřím, že ano. I když zápas se Zlínskem bude velice těžký, chceme v něm bodovat naplno a pak uspět i proti Frýdlantu. Musíme uhrát šest bodů.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36