Rozhovory

Závěr podzimu musíme zvládnout, říká Ondřej Machuča

středa 25. října. 2023 | Redakce
Do konce podzimní části MSFL chybí už pouze čtyři zápasy. Třinečtí fotbalisté nastoupí v sobotu dopoledne proti Uherskému Brodu, kdy se budou snažit odčinit prohru ve Znojmě.

Vraťme se ještě k utkání ve Znojmě, odkud jste se vrátili s nepořízenou.

Zápas byl jasně v naší režii, nepohlídali jsme si dvě situace, dvě střely a prohráli 1:2. Šance, které jsme měli, musíme díky naší kvalitě využít a vyhrát.

Co tomu podle tebe scházelo?

Myslím si, že jenom góly. Chtělo to ještě lepší centr a nějak ten míč dotlačit do sítě. Clement mohl dát gól na 2:1 do prázdné brány, jenomže trefil protihráče. Herně jsme obstáli, byli jsme lepším týmem, scházelo jen přesnější zakončení.

Zatímco v Hranicích jste ve druhém poločase zklamali, ve Znojmě jste se po celou dobu snažili jít třem bodům naproti…

Od první do devadesáté minuty to bylo herně velmi dobré, ale výsledkově jsme to znovu nezvládli. Druhé poločasy se nám nějak nedaří dohrávat úspěšně.

Zatímco venku se vám v poslední době příliš nedaří, doma své soupeře porážíte. Co na to říkáš?

Je to tak a nedokážu si vysvětlit, proč tomu tak je. Ze začátku jsme nesbírali body doma, ale vozili jsme je zvenku, teď se to otočilo. Musíme si to vyříkat, abychom byli úspěšní doma i venku.

Na vlastním hřišti vás čekají ještě tři zápasy, na půdě soupeře jen jeden…

Musíme je zvládnout všechny, ať máme ještě o co hrát. Když ty poslední čtyři zápasy zvládneme, ve vyrovnané tabulce se dostaneme nahoru.

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39

25. kolo MSFL

Uničov - Zlínsko 5:0, Hodonín - Rosice 0:1, Frýdlant - Hlučín 1:4, Frýdek-Místek - Zlín "B" 1:0, Uherský Brod - Hranice 6:0, Ostrava "B" - Bohunice 3:0, Karviná "B" - Slovácko "B" 1:2, Znojmo - Blansko 1:1.

1. 5. 2024, 21:36