Rozhovory

Zpočátku jsem se hledal, přiznal Adam Bouguetouta

pondělí 16. října. 2023 | Redakce
Proti Blansku se poprvé v třineckém dresu prosadil Adam Bouguetouta, který skóroval hned dvakrát.

Dvě branky v třetiligovém utkání jsi doposud nikdy nedal, je to tak?

Ano. Gólově to byl jeden z nejpovedenějších zápasů, jaký jsem doposud odehrál. Než jsem dal gól, prvních deset minut jsem se trochu hledal. Po tom gólu jsem se chytl a od té doby se mi začalo dařit.

Ve druhém poločase jsi měl nadosah hattrick…

Mohl jsem dát třetí a pak i čtvrtý gól. Hned po přestávce jsme rozjeli akci, kterou jsme snad jednou dvakrát zkoušeli na tréninku. Myslím si, že se nám docela povedla. Jednou to takhle udělalo PSG, a byl z toho gól. Chtěli jsme to takhle provést také, ale měl jsem to na dlouhou nohu, na míč jsem nedosáhl. Možná jsem zareagoval pozdě, škoda. Pak jsem mohl dostat přihrávku od Vanji (Vučićeiće) před prázdnou bránu. Ale nevadí, aspoň nemusím platit do kasy. Hattrick snad bude příště.

Doma se vám začíná v poslední době dařit, co na to říkáš?

To je pravda a jsem za to rád. Myslím, že i diváci mohli být spokojení, protože jsme hráli docela slušný fotbal. Bylo to pohledné utkání a my se od něho musíme odpíchnout. Body ztrácet jen minimálně, nejlépe pokračovat na vítězné vlně.

Snažili jste se odčinit prohru v Hranicích?

Určitě ano. Do utkání jsme šli s čistou hlavou, uvolnění, chtěli jsme si zahrát fotbal. Snad to i bylo vidět. Myslím si, že jsme vyhráli s přehledem. Podařilo se nám splnit i trenérovy pokyny. Od brankáře až po lavičku náhradníků jsme podali týmový výkon, od kterého se musíme odpíchnout.

Aktuálně

Aktuality

Derby v Havířově

Ve druhém předkole MOL Cupu v neděli 28. července od 10.15 hodin nastoupíme v Havířově.

20. 7. 2024, 19:42

Na úvod dvě derby

Prvním soupeřem třineckých fotbalistů v novém ročníku MSFL bude Frýdek-Místek. Ve druhém předkole MOL Cupu se fotbalisté Třince představí v Havířově.

2. 7. 2024, 08:17