Rozhovory

Mohli jsme to odehrát lépe, řekl Timofej Barkov

pondělí 02. října. 2023 | Redakce
Druhý zásah útočníka Timofeje Barkova v sezoně přinesl třineckým fotbalistům druhé domácí vítězství v sezoně. „Nebylo to podle našich představ,“ řek po utkání s brněnskými Bohunicemi mladý fotbalista.

Jak hodnotíš utkání s nováčkem z Bohunic?

Myslím si, že ten zápas se nám celkově nepovedl. Nebylo to podle našich představ, mohli jsme ho odehrát daleko lépe. První poločas nebyl z naší strany nejlepší, byť jsme si nějaké šance vypracovali. Nakonec nám tam padl i gól, za což jsem moc rád. Druhá půle pak byla více otevřená. Měli jsme možnost dotáhnout několik brejkových situací, ale to se nám nepodařilo. Vzadu jsme to odehráli s nulou, jsem rád, že máme tři body.

V závěru prvního poločasu jsi dal branku do šatny. Jak se celá situace odehrála?

Ani si to přesně nevybavuji. Bylo to po docela pěkné akci Oma (Omasta) odcentroval, já si naběhl mezi obránce a hlavou jsem uklidil míč k tyči.

Vítězný gól fotbalista nedává každý týden…

Jsem za něj moc rád. V poslední době jsme se v koncovce docela trápili. Doufám, že jsem to tím gólem prolomíme, a že se nám teď bude dařit.

Je to teprve vaše druhé domácí vítězství…

Bohužel, je to tak. Určitě nás to netěší, doma chceme vyhrávat více. Na svém hřišti bychom měli vítězit pravidelně. Snažíme se, děláme pro to všechno, proto věřím, že už to konečně půjde.

Nováček soutěže vás příliš neprověřil. Co říkáš na jeho výkon?

Moc toho neměl, ale určitě byl nepříjemný.

Trenér Pulpit po utkání příliš spokojený nebyl. Co ty na to?

Určitě měl pravdu. Nebylo to jako v předchozích dvou zápasech proti Hlučínu a Startu Brno. I takové zápasy jsou, že se občas vyhraje po průměrném výkonu.

Aktuálně

Aktuality

Páté kolo MSFL

Výsledky 5. kola MSFL: Slovácko "B" - Start Brno 3:2, Uničov - Uherský Brod 2:0, Strání - Blansko 2:0, Zlínsko - Znojmo 2:1, Frýdek-Místek - Rosice 1:4, Hodonín - Hlučín 0:1, Hlubina - Zlín "B" 0:5, Kroměříž - Brno "B" 4:0.

3. 9. 2024, 11:09

4. kolo MSFL

Výsledky 4. kola MSFL: Uherský Brod - Zlínsko 2:5, Brno "B" - Strání 1:4, Zlín "B" - Kroměříž 0:2, Znojmo - Frýdek-Místek 1:4, Karviná "B" - Hlubina 4:0, Rosice - Slovácko "B" 3:1, Blansko - Uničov 1:1, St. Brno - Hodonín 2:2.

26. 8. 2024, 09:39