Preview k zápasu

Třinec se chystá do Frýdku. Těším se, přiznává Timofej Barkov

úterý 12. září. 2023 | Redakce
MSFL pokračuje závratným tempem, před třineckými fotbalisty už je čtvrté venkovní utkání. Zítra od 16. hodin se pod vedením nového trenéra Martina Pulpita představí na stadionu sousedního Frýdku-Místku.

Oba celky se proti sobě postavily naposledy v červenci. Přípravné střetnutí v Třinci skončilo nerozhodně.

Tentokrát se bude hrát ve frýdeckých Stovkách. Svěřenci trenéra Roberta Pišteka zahájili sezonu remízou 3:3 ve Frýdlantu, následně prohráli 1:0 v Otrokovicích s místním Zlínskem a poté doma 0:1 s Hodonínem.

Ve čtvrtém kole si Lipina přivezla remízu z půdy karvinského béčka a pak následovaly dvě vítězství – doma s Uničovem 2:0 a venku na Slovácku 1:0.

V aktuální tabulce je Frýdek-Místek sedmý s osmi body a skóre 8:7.

O tři body více mají fotbalisté Třince, kteří doma zapsali remízu 1:1 s Hodonínem, porážku 1:3 s Uničovem a výhru 3:1 s Rosicemi.

Venku zvítězili nad béčkem Karviné 4:1, nad rezervou Slovácka 3:2 a pak remizovali se záložním týmem Zlína.

Středeční utkání, které bude mít výkop v 16. hodin, bude specifické nejen pro trenéra Martina Pulpita, který před časem Lipinu trénoval, ale také pro útočníka Timofeje Barkova, jenž za ni vloni nastupoval.

Do Frýdku-Místku se hrozně moc těším, spoustu tamních kluků znám, s některými jsem i nadále v kontaktu. Několik jejich letošních zápasů jsem viděl. Zpočátku se jim moc nedařilo, ale teď se rozjíždějí, docela se jim vede. Jsou mladí, a běhaví, mají kvalitní hráče. Nebude to pro nás nic snadného, přesto věřím, že tam uspějeme,“ říká třinecký útočník Timofej Barkov.

Aktuálně

Aktuality

Derby v Havířově

Ve druhém předkole MOL Cupu v neděli 28. července od 10.15 hodin nastoupíme v Havířově.

20. 7. 2024, 19:42

Na úvod dvě derby

Prvním soupeřem třineckých fotbalistů v novém ročníku MSFL bude Frýdek-Místek. Ve druhém předkole MOL Cupu se fotbalisté Třince představí v Havířově.

2. 7. 2024, 08:17