Preview k zápasu

Do Třince míří béčko Sparty. Diváci mají vstup zdarma

čtvrtek 11. května. 2023 | Redakce
Předposledním týmem, který se v probíhajícím ročníku druhé ligy představí na Hřišti Rudolfa Labaje, bude rezerva pražské Sparty. Na sobotní utkání, které začne patnáct minut po 10. hodině, mají diváci vstup zdarma.

Pražané pod vedením trenéra Petra Janouška zavítají do Třince v pozici sedmého týmu tabulky, který nastřádal 37 bodů za jedenáct vítězství a čtyři remízy. Jedenáctkrát odešli mladí Sparťané z trávníku poraženi. Jedním z jejich přemožitelů byl Třinec, který se díky Machučovi na podzim radoval z výhry 1:0.

Třinečtí fotbalisté půjdou do zápasu v pozici mužstva, které prozatím drží v rukou Černého Petra. Mají 26 bodů za šest výher a osm nerozhodných výsledků. Na nesestupové příčky je jejich ztráta minimální, Opava má o jeden bod více, Prostějov o dva.

Rezerva Sparty různě mění základní sestavu, takže netušíme, v jakém složení do Třince dorazí. My se soustředíme sami na sebe. Chceme navázat na zdařilý první poločas proti Příbrami a povedenou druhou půli proti Táborsku, to je cesta k vytouženému úspěchu,“ prohlásil třinecký trenér Roman West.

K dispozici bude mít širší kádr. Po nemoci se vrací útočník Václav Juřena a připraven bude také středopolař Tomáš Jursa, který posledně stál za žluté karty.

Střetnutí, na které mají diváci vstup zdarma, bude řídit trojlístek rozhodčích Jana Adámková – Stanislav Pochylý a Pavel Pospíšil.

Aktuálně

Aktuality

24. kolo MSFL

Výsledky 24. kola MSFL: Uničov - Karviná "B" 2:1, Hranice - Znojmo 1:2, Bohunice - Uherský Brod 0:1, Rosice - Frýdek-Místek 0:0, Brno - Ostrava "B" 0:2, Zlínsko - Blansko 2:1, Zlín "B" - Frýdlant 3:2, Slovácko "B" - Hodonín 1:1.

23. 4. 2024, 11:10

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28