Ohlasy po zápase

Musíme se dát dohromady, burcuje trenér West

neděle 07. května. 2023 | Redakce
​V Jihlavě, stejně jako doma s Táborskem, nabrali třinečtí fotbalisté dvoubrankové manko, které dokázali stáhnout, ale nesmazali je.

Trenér Třince Roman West nemohl nasadit do hry optimální sestavu. Kromě dlouhodobě zraněného kapitána Jakuba Habusty v Jihlavě postrádal nemocného útočníka Václava Juřenu a vykartovaného středopolaře Tomáše Jursu.

V prvním poločase to ani nebylo příliš znát, protože směrem dozadu jsme byli koncentrovaní a nepustili jsme Jihlavu do žádné příležitosti. Sami jsme si vypracovali několik možností i standardních situací, ale nedotáhli jsme je,“ pustil se hlavní trenér Třince Roman West do hodnocení utkání a zmínil velikou šanci Slaninky, který zakončoval na zadní tyči.

Zatímco v prvním poločase se Jihlava na hřišti hledala, ve druhé půli našli svěřenci nového trenéra Davida Oulehly půdu pod nohama.

Ani vstup do druhého poločasu nebyl špatný, protože Hrdlička šel z úhlu na bránu a měli jsme i další možnosti. Kýžený vedoucí gól, který by nás povzbudil, jsme nedali a naopak jsme během pěti minut dvakrát inkasovali. Jihlavu to nakoplo, naštěstí Lukáš Holík snížil na 2:1 a my jsme se vrátili zpět do zápasu. Pak to bylo otevřené a šlo jen o to, zda dokážeme vyrovnat nebo se prosadí soupeř, který hrozil do otevřené obrany,“ pokračoval trenér West.

Skóre se již nezměnilo a tak Vysočina přerušila sérii nezdarů. Třinec, který ji mohl bodově předskočit, prohrál podruhé za sebou.

Na bod, který by byl dobrý, jsme bohužel nedosáhli. Musíme se dát dohromady, měli by se vrátit hráči, kteří absentovali. V domácím utkání musíme udělat vše pro to, abychom v boji o záchranu zůstali. Asi bude trvat až do posledního kola,“ odtušil třinecký trenér.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29