Rozhovory

Za stavu 0:2 to už bylo těžké, zdůraznil Ondřej Machuča

úterý 02. května. 2023 | Redakce
Táborsko se stalo prvním celkem, které si na jaře odvezlo z Třince plný počet bodů. Může za to první poločas, který svěřenci trenéra Romana Westa prohospodařili. Bylo to šílené, hlesl záložník Ondřej Machuča.

Do utkání jste vykročili levou nohou. Jak si to vysvětluješ?

Upřímně, vysvětlit si to nedokážu. Náš vstup do utkání byl šílený, vůbec jsme mezi sebou nekomunikovali. Dostali jsme dva zbytečné góly, jeden po centru a druhý po standardní situaci. Pak už to bylo těžké.

Výhra nad Příbramí a remíza v Chrudimi vás měly psychicky pozvednout. Proč tomu tak nebylo?

Nevím, co se s námi stalo. Nesmí se to už opakovat. Rozhodl první poločas. Chtěli jsme se soustředit na vstup do utkání, ale bohužel se nám to nepovedlo.

Na začátku druhé půle vás nakoplo tvoje snížení na 1:2. Jak jsi viděl svou trefu?

Míč se ke mně dostal po autu. Vystřelil jsem, a díky teči protihráče se míč odrazil tak, že brankář na něj nedosáhl.

Ve druhém poločase jste tlačili, soupeř se vesměs jen bránil.

V kabině jsme si o poločase řekli, že to není dobré, že to musíme změnit. Chtěli jsme do toho dobře vstoupit, povedlo se nám celkem rychle dát gól, ale druhý už jsme tam nedotlačili, i když jsme měli spoustu šancí, spoustu odražených balónů. Míč jsme už do brány neprocpali.

Soupeř měl výškovou převahu. Bylo těžké se proti němu prosazovat?

Chtěli jsme hrát kombinačně a dostávat se do šestnáctky přes kraje. Jenomže ten první poločas jsme prospali. Nemůže se stávat, že dostaneme takové góly. Pak už se to honilo těžce. Táborsko zalezlo, jen bránilo a odkopávalo míče.

Klesli jste znovu na sestupovou příčku…

Jedeme dál! Před námi je ještě pět zápasů. Máme kvalitu na to, abychom druhou ligu udrželi. Do Jihlavy jedeme vyhrát, teď už musíme sbírat body všude, ať už doma nebo venku.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28