Rozhovory

Potřebovali jsme tři body, litoval Lukáš Hrdlička

středa 12. dubna. 2023 | Redakce
Premiérový start v základní sestavě mladý třinecký záložník Lukáš Hrdlička přikrášlil prvním druholigovým zásahem. Mrzelo ho, že ze zápasu s béčkem Olomouce jeho celek nevytěžil víc než jen remízu.

Tvůj první start v základní sestavě si tvojí blízcí nenechali ujít?

Ano, rodina se přijela podívat, protože všichni věděli, že budu hrát od začátku. Táta byl moc rád, že jsem dal gól. Škoda, že to nevyšlo za tři body. Hráli jsme doma, víme, jak na tom jsme, tři body jsme potřebovali. Měli jsme přidat ještě jeden gól. Škoda, že se nám to nepodařilo. Je to zklamání.

Martin Foltyn řekl, že ve druhém poločase jste toho předvedli hrozně málo. Souhlasíš?

Myslím si, že ve druhém poločase byla Olomouc trochu lepší, byla častěji na míči. Paradoxně si toho moc nevytvořila. Sráží nás to, že na začátku druhého poločasu vždycky dostaneme gól. Stalo se to už potřetí, to je neuvěřitelné. A přitom to byl gól z ničeho – nepovedený centr a propadnutý míč. Do dalších zápasů se toho musíme vyvarovat.

Najdeš i nějaká pozitiva?

Nevzdali jsme to a vyrovnali jsme. Hlavní je, že jsme neprohráli. I ten bod se možná bude cenit. Po vyrovnání jsme se nadechli, ale potom Sigma začala více držet míč a pak už to bylo těžké, nic moc jsme si nevypracovali.

Hned v úvodu se zranil kapitán Habusta, vzápětí ho následoval Straňák. Chyběli při standardních situacích?

Ano, ale když hráč jde do toho naplno, může dát gól, i když třeba nemá takovou výšku. Nám prostě něco chybělo, abychom přidali druhý gól.

V sobotu dopoledne vás v Drnovicích vyzve silný Vyškov.

Je v podstatě úplně jedno, s kým teď budeme hrát. Potřebujeme bodovat i venku. Zatím jsme si odtamtud moc bodů neodvezli.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28