Ohlasy po zápase

Byli jsme všude pozdě, hlesl Dominik Straňák

pondělí 03. dubna. 2023 | Redakce
Ve Vlašimi se do třinecké sestavy vrátil urostlý stoper Dominik Straňák. Své první jarní vystoupení si podle svých slov představoval jinak.

První jarní zápas jsi odehrál až při neúčasti Martina Foltyna, který pykal za čtyři žluté karty.

Ke konci zimní přípravy mě provázely zdravotní potíže. Měl jsem potíže se šlachou v koleni, chvíli jsem měl i pauzu. Po několika dnech jsem se vrátil k tréninkům a teď už jsem v pořádku. Ano, byl jsem rád, že jsem zasáhl do hry, ale představoval jsem si to trochu jinak. S příznivějším výsledkem.

Čím si vysvětluješ nepovedený vstup do utkání?

První poločas jsme vůbec nezachytili, brzy bylo po zápase. Věděli jsme, že soupeř bude hrát kombinačně. Měnili si pozice, vyjížděli nám, snažili jsme se je dostupovat, ale u všeho jsme byli pozdě. Buď nás obehráli narážečkou, nebo kolmou přihrávkou.

Co říkáš na Vlašim, která se už propracovala do horní poloviny tabulky?

Byla neskutečně efektivní, co měla, tak z toho dala gól. Byl to nejfotbalovější soupeř, na kterého jsme narazili. Opravdu měl kvalitu.

Byly si oba vzájemné zápasy v něčem podobné?

Také u nás hráli velice dobře kombinačně. Nám vyšel úvod, dali jsme první gól a posléze jsme přidali další. Pak už otevřeli hru, my jsme hráli na brejky a využili jsme je ke vstřelení třetího a čtvrtého gólu.

Triumf nad Varnsdorfem vás povzbudil, ale teď jste znovu dole.

Bohužel, je to tak. Musíme si říct, co bylo špatně a zapracovat na odstranění chyb. Doma nás čeká béčko Sigmy, musíme je porazit.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29