Články mládež

Fandi svému klubu

středa 15. března. 2023 | Jana Zipserová
Prvním domácím kolem A mužstva započíná mládež soutěž o hodnotné ceny a to vše současně s akcí FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY: Víkend otců.

Fotbal Třinec z.s. pro své mládežnické kategorie vyhlásil soutěž o věcné ceny firmy Adidas.

V čem spočívá celá soutěž a jak bude probíhat?

„Rádi bychom podpořili návštěvností náš A-tým a udělali to i trochu zábavnou formou. Všichni hráči dostanou kartičku, která slouží jako volný vstup na utkání. Po předložení jim bude karta orazítkována a připsán také počet osob, které s sebou hráč přivedl,“ poodkryl akci ředitel spolku a předseda výboru Mgr. Vladislav Bury

Současně se zahájením této soutěže proběhne další oblíbená akce FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY: Víkend otců, díky které máme možnost poděkovat všem fotbalovým tatínkům. Neváhejte a přijďte s námi jak soutěžit, oslavit nejen fotbalový den pro tatínky, ale potřebujeme Vás i jako fanoušky na utkání proti FK Varnsdorf.

Náš klub pro fanoušky připravil vstup zdarma pro všechny tatínky, kteří přijdou se svým dítětem. Ženy a děti mají rovněž vstup zdarma, což platí pro všechna utkání FORTUNA národní ligy hraná na stadionu Rudolfa Labaje.

Jako odměnu pro hráče třineckých přípravek jsme přichystali slavnostní nástup s aktéry utkání FORTUNA národní ligy, aby měli možnost zažít atmosféru druholigového zápasu. O přestávce se pak stanou účinkujícími při programu na hrací ploše před diváky duelu Třinec - Varnsdorf.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29