Ohlasy po zápase

Byla to pro nás dobrá zkouška, říká obránce Michal Szewieczek

pondělí 13. února. 2023 | Redakce
Vydatnou porci minut v sestavě dostává v průběhu zimní přípravy třinecký obránce Michal Szewieczek. „Nastupuji pravidelně. Cítím se teď výborně, hraje se mi docela dobře,“ pochvaluje si mladý fotbalista.

Utkání s Púchovem bylo bohaté na branky. Jak vypadalo z tvého pohledu?

První poločas byl v naší režii. Hodně jsme kombinovali, drželi jsme míč. O pauze se prostřídali hráči, takže ve druhém poločase to už bylo trošku horší. Už jsme nebyli tak sehraní, dostali jsme blbé tři góly za sebou. Chyběla nám trochu komunikace, tohle musíme zlepšit.

Protivník byl fotbalově velice zdatný, neustále se snažil o kombinační hru. Jeden z nejlepších, proti kterému jste letos nastoupili?

Soupeř byl opravdu velice kvalitní. Myslím si, že před blížícími se mistrovskými zápasy to pro nás byla dobrá zkouška. Musíme si ze zápasu vzít ponaučení.

Co je podle tvého názoru potřeba vylepšit?

Vzadu mezi sebou musíme lépe komunikovat. Kromě toho musíme více proměňovat šance, protože jsme jich měli dostatek, ale neproměnili je.

Kaňkou bylo odstoupení ze hry kapitána Habusty a středního obránce Braka…

Oba hráči nám v dalším průběhu zápasu chyběli. Věříme, že se nebude jednat o nic vážného, že se oba brzy vrátí na hřiště.

Jak se cítíš na konci náročného přípravného období?

Kondičně se cítím výborně, i když mám ještě trochu těžké nohy. Věřím, že únava odezní a na mistrovské zápasy už bude plně připravený. Odehrál jsem většinu zápasů, z čehož mám radost. Získal jsem další zkušenosti, pozvedl jsem si sebevědomí, takže se mi hraje docela dobře.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28