Ohlasy po zápase

Ještě mám těžké nohy, přiznává Václav Juřena

neděle 05. února. 2023 | Redakce
Na kanonádě do sítě Frýdku-Místku se podílel i útočník Václav Juřena. Po centru Tandary zkušený útočník vsítil hlavou gól do šatny.

Zimní příprava vrcholí. Jak se cítíš měsíc před startem sezony?

Věřím, že náročná zimní příprava nám během těžké jarní části, která nás čeká, pomůže. Já osobně se cítím tak, jako v klasické přípravě – unaveně, ještě mám těžké nohy.

V posledních dvou zápasech chtěl trenér rozložit síly na všechny hráče. Ty jsi nakonec musel zasáhnout do obou duelů…

Mělo to tak být. Jak je příprava dlouhá a náročná, vždy se objeví nějaké zranění. Měl hrát Tury (Turyna), ale trochu cítil sval, takže jsem šel místo něho. Je lepší, když si dá dva tři dny volno, než aby se třeba zranil.

Proti Frýdku-Místku jste předvedli řadu pohledných akcí. Po jedné z nich jsi dal gól na 2:1.

Tandy (Tandara) se podíval pod sebe, pěkně odcentrovala našel mě na první tyči. Těší mě, že jsem dal gól, největší radost mám z toho, že jsme nepříznivé skóre otočili.

Proti Hlučínu i Frýdku-Místku jste podle trenéra měli udávat tempo hry vy. Jak jste si s tím z tvého pohledu poradili?

Třetiligové a někdy i divizní týmy jsou kolikrát vzadu dobře organizované, dobře se posouvají . Mnohdy mají v kádru fotbalisty, kteří prošli první nebo druhou ligou, takže to nejsou žádní nazdárci. Někdy takové zápasy bývají velice těžké.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28