Aktuální zprávy

René Dedič míří do Liptovského Mikuláše

úterý 31. ledna. 2023 | Redakce
Třinci, se kterým spojil prozatím největší část své profesionální kariéry, útočník René Dedič na jaře nepomůže. Upřednostnil nabídku Liptovského Mikuláše, posledního týmu nejvyšší slovenské soutěže.

Krátce před startem letošní sezony urostlého fotbalistu zlanařila Plzeň. Do týmu mistra ligy René Dedič zamířil na půlroční hostování s opcí. Tu však Plzeň nakonec nevyužila, a tak se měl fotbalista vrátit do Třince, kde má platnou smlouvu.

Na jaře však třinecký dres oblékat nebude. Jeho novým působištěm se stal Tatran Liptovský Mikuláš. V posledním týmu nejvyšší slovenské soutěže se Dedič potká s dlouholetým třineckým obráncem Imrichem Bedecsem.

Na jaře nás čeká boj o udržení soutěže, proto jsme se snažili Rendu za každou cenu udržet. Jeho prioritou je však nejvyšší soutěž, ať už u nás, anebo na Slovensku. V jarní části sezony bude hostovat v Liptovském Mikuláši. Přejeme mu, ať se mu v novém působišti daří,“ řekl sportovní manažer FK Třinec Marek Čelůstka.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29