Aktuální zprávy

Trenéři otestují nadějné Afričany

pondělí 28. listopadu. 2022 | Redakce
​Ve znamení tréninkového kempu probíhá závěrečný týdenní tréninkový cyklus třineckých fotbalistů v tomto roce. O místo v kádru se ucházejí mladí nadaní fotbalisté z Afriky a navrátilci z hostování.

Třinecké fotbalisty čekají v tomto týdnu poslední společné tréninky v tomto roce. Trenéři Martin Zbončák se Zdeňkem Cieslarem budou sledovat počínání zejména těch hráčů, kteří na podzim nepatřili do výchozí jedenáctky.

O místo v kádru by se měla porvat pětice nadaných fotbalistů z Afriky, kteří usilují o angažmá na starém kontinentu. Dnes dorazili první tři, zítra by se měli hlásit další dva. Přidá se k nim ještě jeden fotbalista ze Slovenska,“ předeslal sportovní manažer třineckého klubu Marek Čelůstka.

Šanci předvést, co v nich dříme, dostanou nové tváře ve středu a v sobotu, kdy Třinecké čekají dva přípravné duely s třetiligovými celky. Ve středu od 18.00 hodin vyběhnou na umělé trávě proti Frýdlantu, v sobotu od 10.30 hodin změří síly s Vítkovicemi.

Zatímco nejvíce vytížené hráče budou trenéři v zápasech šetřit, ukázat své umění budou moci i mladí fotbalisté, kteří hostovali v jiných klubech. „Do tréninku se zapojili obránci David Zogata, který byl v Českém Těšíně a Matěj Mieszek, jenž nastupoval za dorost Karviné. Z Frýdku-Místku se vrátil Matteo Burgo. Kromě této trojice do zápasů naskočí také Viktor Buryan,“ dodal Marek Čelůstka.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28