Rozhovory

Je to ztráta, chtěli jsme tři body, říká Dominik Straňák

pondělí 14. listopadu. 2022 | Redakce
K remíze s Prostějovem vydatně přispěl stoper Dominik Straňák. Při vyrovnávajícím gólu na 2:2 si připsal takříkajíc druhou asistenci – jeden stoper jeho nákop prodloužil hlavou za sebe a další míč uklidil do vlastní brány.

V početní výhodě jste dostali gól na 1:2 poté, co hosté rychlé bleskurychle rozehráli. Podle videozáznamu branka platit neměla.

Koukal jsem kolem sebe, jestli je tam nějaký hráč. Seběhl odněkud z pravé strany. Hráč, který rozehrával (Šimon Šumbera – pozn. aut.) neměl míč nachystaný, balon skákal, on si ho ani nepoložil na zem a rychle rozehrál.

Hlasatel tě označil za střelce vyrovnávající branky. Tu si ovšem hosté dali sami.

Dlouhou přihrávkou za obranu jsem chtěl najít Dominika Gembického, který si tam sbíhal. První stoper prodloužil míč za sebe, druhý jej chtěl přihrát brankáři a byl z toho vlastní gól. Můj gól to nebyl, jen taková druhá asistence.

V závěru utkání jsi se ošklivě srazil s bývalým třineckým obráncem Bolfem. Co se přesně stalo?

Šel jsem mu pod nohy a když padal, zasáhl mě kolenem do žeber a hrudníku. Měl jsem vyražený dech, ke konci utkání jsem ještě pořád lapal po dechu.

Z remízy 2:2 nadšení být nemůžete, je to tak?

A také nejsme. Celý druhý poločas jsme měli o jednoho hráče více. Měli jsme i nějaké šance, ale skórovat se nám nepodařilo. S podzimem jsem se chtěli rozloučit třemi body, ale to se nám bohužel nepovedlo. Je to pro nás ztráta, měli jsme brát tři body.

Tabulka je nesmírně vyrovnaná, o udržení se na jaře bude rvát většina týmů.

Bohužel, je to tak. V jarních utkáních se znovu budeme muset srdnatě bít o každý bod, abychom soutěž uhájili.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29