Rozhovory

Rádi bychom si zahráli s ligovým soupeřem, říká Vojtěch Brak

pátek 16. září. 2022 | Redakce
Pomyslnou tečku za zdařilým pohárovým vystoupením v Otrokovicích udělal střední obránce Vojtěch Brak. V prvním poločase nastoupil vedle Martina Foltyna, ve druhém půli byl jeho parťákem Dominik Straňák.

Jakým soupeřem byly Kvítkovice?

Byl to docela těžký zápas, od začátku se hrálo v poměrně slušném tempu. V prvním poločase nám tam spadly dva šťastné góly, a to nás uklidnilo.

Soupeře jste definitivně zlomili až v průběhu druhé půle.

Ke konci prvního poločasu to bylo docela nervózní, vzniklo pár extempore, ale ve druhém poločase už se to uklidnilo. Mrzel mě ten obdržený gól, naštěstí hned po něm Sam (Samiec) vybojoval penaltu, dali jsme gól na 3:1 a pak už to bylo jasné.

Ve třetím kole už by do Třince mohl zavítat celek z nejvyšší soutěže.

Los budeme sledovat, určitě bychom si rádi zahráli doma s nějakým ligovým soupeřem nebo na nějakém prvoligovém stadionu.

Nastoupil jsi po delší odmlce, naposledy jsi odehrál celý zápas v Bílovci. Jak se ti hrálo?

Bylo to docela v pohodě. Hráč se musí celou dobu udržovat, když čeká na šanci, aby se cítil fyzicky dobře.

Sleduješ počínání tvého bývalého klubu – Ústí nad Labem?

V kontaktu jsem s lidmi kolem klubu. Ani jsem nečekal, že se klukům bude takhle dařit. Doufám, že v tom budou pokračovat.

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29