Rozhovory

Hattrick? To už by bylo trochu moc, směje se Hýbl

pondělí 22. srpna. 2022 | Redakce
Druhý a třetí gól vsítil sám, na prvním se podílel. Levý obránce Třince Matěj Hýbl odehrál proti béčku Slavie výborný zápas. Dal dva góly, dokonce sahal po hattricku.

Odpovídá výsledek 4:2 dění na hřišti?

Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Věděli jsme přesně, co Slavia bude hrát a našli jsme na ni recept. Taktiku se nám dařilo plnit do puntíku.

Až do 65. minuty, kdy jste nezvládli standardní situaci. Pak ještě jednu. Čím to?

Možná to pramenilo z nekoncentrovanosti nebo uspokojení. O poločase jsme si řekli, že se začíná zase od nuly a že nesmíme zalézt, protože to by byla naše smrt. Vyhráli jsme, myslím, že každý z hráčů zaslouží absolutorium.

Posledně jsi proti Dukle odehrál jen 25. minut, pak jsi střídal. Z jakého důvodu?

Měl jsem nějaké střevní potíže, tak jsem byl tři dny doma. Pak už to naštěstí bylo dobré. Proti Slavii jsem měl třicet minut úplně jiných, a jsem za to rád.

Dal jsi dva góly. Po tom prvním vznikly dohady, zda ještě náhodou někdo tvůj přímý kop netečoval.

Dal jsem dva góly, protože Kuba Habusta míč netečoval. Domluvili jsme se spolu, že to rozehraji na přední tyč a on tam půjde. Šlo to přesně do těch míst, on míč pustil a gólman už nestačil zareagovat. Možná to pořádně neviděl a pak už to pro něho bylo těžké.

A co tvůj druhý gól?

Foja (Foltyn) mě krásně našel, já jsem si míč navedl na střed a když už jsem byl skoro u vápna, řekl jsem si, že to zkusím pravou. A vyšlo to.

Co na to spoluhráči?

Také se tomu divili. Říkali, že se mnou nebude k vydržení. Snažil jsem se přidat i třetí gól, ale to už by bylo trochu moc. Holas (Holík) mi to dal dobře, ale já to vyřešil blbě, moc mi to nesedlo.

Cítili jste ve druhém poločase únavu z anglického týdne?

Bylo docela dusno a ve středu horko. Už nám docházela šťáva. Měli jsme dva dny volno, dobře zregenerujeme a připravíme se na nedělní zápas.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28