Aktuální zprávy

Další nové tváře – přicházejí Holík s Tandarou

pátek 22. července. 2022 | Redakce
Fotbalový Třinec představil další dva nové hráče pro nadcházející soutěžní ročník. Červenobílý dres budou v nové sezoně oblékat ofenzivní univerzál Lukáš Holík a pravý obránce Marián Tandara.

Letos 30letý Lukáš Holík je odchovancem Zlína, v jehož dresu debutoval v nejvyšší soutěži. Následně působil v pražské Dukle, Opavě a naposledy v Karviné. Na svém kontě má 142 ligových zápasů.

Na Třinec jsem dostal dobré reference. Jsem tady díky trenérovi Martinu Zbončákovi a také manažerovi Marku Čelůstkovi, se kterým se znám z dřívějška. Jsem středním záložníkem, hrával jsem na kraji, v poslední době jsem nastupoval jako útočník. Do Třince přicházím s tím, že chci mužstvu co nejvíce pomoct směrem dopředu. Budu se snažit dělat vše, co bude v mých silách, abychom byli v nové sezoně úspěšní,“ přislíbil ofenzivně laděný fotbalista.

Lukáš Holík je zkušený a kreativní fotbalista. Ve všech klubech, kde dříve působil, byl lídrem. Věříme, že nám v ofenzívě zvýší produktivitu. Mluví za něj čísla, branku dokáže vstřelit nebo připravit,“ charakterizoval novou posilu generální manažer třineckého klubu Petr Hrazdílek.

Třinecký klub definitivně dotáhl příchod 20letého krajního obránce Mariána Tandary ze Žiliny. Mladý fotbalista s třineckým týmem trénuje už od začátku letní přípravy, jeho hostování se kvůli administrativním zádrhelům podařilo uzavřít až nyní.

Marián Tandara je mladý perspektivní pravý obránce, který prošel akademií MŠK Žilina. Je to moderní pravý bek, rychlý a dynamický, který se nám hodí do našeho systému hry,“ představil druhou novou tvář Petr Hrazdílek.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28