Zápas

Fotbalisté Třince poprvé remizovali

sobota 09. července. 2022 | Redakce
Přípravné utkání Sosnowiec versus Třinec skončilo nerozhodně 2:2. Branky Třince zaznamenali Kania a Machuča.

Pro Sosnowiec to byla generálka na start druhé nejvyšší soutěže. Utkání se hráloi na hlavním stadionu za zavřenými dveřmi, sedmá velmoc i diváci měli vstup zapovězený.

První gólová situace se zrodila po dvaceti minutách hry. Po souhře s Jursou odcentroval Omasta a Kania hlavou poslal Třinec do vedení – 0:1.

Šance se rodily na obou stranách, domácí fotbalisté hrozili především ze standardních situací.

Druhý poločas se nesl ve znamení prvního dějství.

Po hodině hry se radovali domácí fotbalisté. Hosté po rohovém kopu odvrátili míč za pokutové území, ale nebylo jim to nic platné, protože Pawłowski parádní střelou vymetl šibenici – 1:1.

Zanedlouho Tandara z pravé strany poslal míč do velkého vápna a Machuča z bezprostřední blízkosti podruhé zařídil svému týmu vedení – 1:2.

Končná remíza se zrodila deset minut před koncem, do vápna přilétl centr a Niemiec pohotovou střelou srovnal na 2:2.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28