Články mládež

Přípravky v akci

čtvrtek 27. května. 2021 | Jana Zipserová
Přípravky se ve stejný den utkali prosti soupeřům z okolí. Kategorie trenéra Borgosze odehrála triangl v Polance nad Odrou, družina trenéra Belly zavítala do Frýdku-Místku a svěřenci trenéra Poloka zamířili do Vítkovic.

U11 v Polance nad Odrou



FK SK Polanka - U11 1:1
MFK Vítkovice - U11 6:3
MFK Frýdek-Místek - U11 6:1


Sestava: Paleček - Svorník, Paloncy, Petráš, Labaj, Sikora, Ščigel, Juroszek, Jamrich, Klár, Hrubiško, Kowalczyk, Kučera, Pilch.

Trenéři: Borgosz, Pilch.


Ohlasy trenéra

Vojtěch Borgosz, trenér FK FOTBAL Třinec U11

"Z naší strany to byl méně povedený miniturnaj, kdy první zápas se nám vůbec nepovedl. Soupeř byl ve všech činnostech lepší a se štěstím jsme uhráli remízu. Další dva zápasy náš výkon šel trošku nahoru a oba zápasy nakonec kluci zvládli. Každopádně čeká nás ještě plno zápasů do konce sezóny, tak věřím, že každým zápasem se do toho budeme dostávat víc a víc a výkony půjdou ještě více nahoru."


U10 ve Frýdku-Místku


Ze šesti sehraných zápasů naši kluci pět vyhráli.


Sestava bílí: Jasínek, Bella, Proskówska, Dänemark, Charvát, Misiar, Guľaša.
Sestava červení: Koper, M. Ondrůšek, D. Ondrůšek, Bizoň, Kuźma, Lacek.


Ohlasy trenéra

Luděk Bella, trenér FK FOTBAL Třinec U10

"Každý ze soupeřů postavil dvě mužstva, která sehrála tři utkání. Ze začátku byla znát dlouhá pauza od posledního zápasu, ale postupně se zlepšovali a v závěru nad soupeřem dominovali. My trenéři jsme na kluky hrdí jak vše zvládli."

U9 ve Vítkovicích


Výsledek se nepodařilo uhrát ve prospěch třineckého týmu. Utkání bohužel ovládl soupeř, avšak gólově se prosazovaly oba týmy téměř stejně. Mírně navrch však mely Vítkovice a právem zvítězily.


Sestava: Polok, O. Jopek, M. Jopek, Krišica, Kawulok, Pustowka, Michálek, Šrámek.

Trenéři: Polok, Jopek.


Ohlasy trenéra

Lukáš Polok, trenér FK FOTBAL Třinec U9

"V malém počtu hráčů, ale s velkým odhodláním jsem sehráli první přátelské utkání po dlouhé době. Výsledek nebyl důležitý, ale nás trenéry mrzelo že kluci byli za hochy z Vítkovic ve všem pozadu. Dostali jsme o něco víc gólů než jsme dali, ale celkový dojem není dobrý. Čeká nás trenéry, hodně práce. Jen víc takových zápasů s jiným soupeřem."

Aktuálně

Aktuality

20. kolo MSFL

Výsledky 20. kola MSFL: Rosice - Uh. Brod 4:0, Brno - Hranice 0:3, Slovácko "B" - Ostrava "B" 1:1, Hlučín - Blansko 1:4, Hodonín - Frýdek-Místek 1:1, Zlínsko - Bohunice 0:1, Zlín "B" - Znojmo 1:0, Karviná "B" - Frýdlant 2:1.

24. 3. 2024, 20:58

Mieszek pokračuje v Řepištích

Mladý stoper Matěj Mieszek bude také v jarní části letošní sezony nastupovat za divizní Řepiště. Zamířil tam na hotování.

21. 3. 2024, 13:29