Články mládež

U14: Soustředění splnilo svůj cíl

úterý 04. srpna. 2020 | Jana Zipserová
Mít fungující kolektiv je nedílnou součástí každého týmu, aby správně šlapal. Ještě více prohloubit tuto vlastnost si dali za úkol trenéři Jan Syrový a Jiří Roček. Cíl splnili.


První den si trenéři přichystali pro hochy výběhy do kopce a později v popolední pauze zorganizovali turnaj tři na tři, během kterého byly k vidění krásné akce. V odpoledních hodinách využili nedaleké tenisové kurty ve Smilovicích. Někteří kluci si tenis zahráli prvně a rozhodně jim na šikovnosti neubralo, že se s raketou spřátelili až daný den. A jak to na fotbalovém soustředění bývá, tak nechyběl ani nohejbal.


Následující den na všechny čekalo zdolání Javorového vrcholku, který pokořili v perfektním tempu a v čase jedné hodiny a třiceti minut. Po šesti a půl kilometrové trase přišlo na řadu ochlazení v podobě bazénu. Ani tam však kluci nezaháleli a po dvaceti uplavaných bazénech trenéři za odměnu a vynaloženou dřinu zaveleli volnou zábavu. Tu všichni s radostí přivítali a využili k vodním radovánkám a skokům do vody. Večerní videorozbor zápasu s Baníkem patřil přípravě na nadcházející utkání a završil tak nabitý den.


Poslední den pestrého soustředění na kluky čekaly dovednostní soutěže. Poté se nabuzení fotbalisté sbalili a vyrazili vzhůru proti soupeři, který přijel z Kysuckého Nového Města.

Ohlasy trenéra

Jan Syrový, trenér FK FOTBAL TŘINEC U14

„Toto třídenní soustředění hodnotím velice kladně. Cílem bylo ještě více stmelit partu a to si myslím, že se rozhodně povedlo. Mezi kluky panuje skvělá atmosféra, která byla k vidění počas celého soustředění, a já jsem velice rád, že si všichni rozumíme.“

Další fotografie naleznete v naší fotogalerii.

Aktuálně

Aktuality

Orság a Cienciala v sestavě ko

Do sestavy 23. kola MSFL portálu fotbalunas.cz dostala dvojice třineckých fotbalistů - stoper Samuel Orság a levý obránce Lukáš Cienciala.

16. 4. 2024, 10:30

23. kolo MSFL

Výsledky 23 kola MSFL: Uherský Brod - Start Brno 1:1, Ostrava "B" - Hlučín 3:0, Znojmo - Bohunice 4:0, Karviná "B" - Zlínsko 0:1, Hodonín - Uničov 2:1, Frýdek-Místek - Slovácko "B" 2:0, Blansko - Hranice 2:1, Frýdlant - Rosice 2:0.

16. 4. 2024, 10:28