Články mládež

U13, U12: Hodnocení zimní části

pondělí 16. prosince. 2019 | Jana Zipserová
Mladší žáci odehráli zimní část sezóny a jejich trenéři se za ní poohlédli a celou ji zhodnotili. O tom, co se jim podařilo, v čem měli rezervy a jaké jsou jejich plány na jaro se rozpovídal trenér Jan Syrový a trenér Pavel Filipczyk.

JAN SYROVÝ, trenér U13

„V podzimní části se nám dařilo, některé zápasy však nebyly podle našich představ. Herní projev týmu byl dobrý, ale ještě máme velký prostor na zlepšení. Kluci vytvořili silnou partu, která je schopna komunikovat a řešit situace jak na hřišti, tak mimo něj. Po tréninkové stránce jsem spokojený jak s přístupem, tak s nasazením na každém tréninku. Kluci si sami stanovili cíle, za kterými si jdou. Jeden ze společných cílů je již splněný a to postup do finálového kola turnaje Ondrášovka Cup. Máme i plno individuálních a také týmových cílů, na kterých budeme pracovat. Na jaře bychom chtěli být ještě více dominantní na míči. Nyní jde vidět posun v kombinaci, rychlosti a způsobu rozhodování a také v řešení situací pod tlakem.“

PAVEL FILIPCZYK, trenér U12

„Myslím si, že se nám podzim v rámci možností vydařil. Vyloženě, že nás někdo přehrál, se nám stalo jen u Sigmy Olomouc. Nezvládli jsme utkání s Vítkovicemi a Šumperkem. Kluci se snažili na každém tréninku tvrdě pracovat. Musíme dál pracovat na systému hry a na plnění si povinností na jednotlivých postech. Chtěl bych, abychom v zimě zapracovali hlavně na kondici, kde máme rezervy.“

Aktuálně

Aktuality

26. kolo MSFL

Výsledky 26. kola MSFL: Rosice - Karviná "B" 3:1, Blansko - Uherský Brod 2:2, Brno - Frýdlant 1:1, Hlučín - Frýdek-Místek 3:2, Hranice - Ostrava "B" 0:1, Slovácko "B" - Uničov 0:0, Zlín "B" - Hodonín 0:2, Zlínsko - Znojmo 2:1.

7. 5. 2024, 09:34

33. kolo MSFL

Výsledky 33. kola MSFL: Karviná "B" - Znojmo 5:1, Hlučín - Zlínsko 3:3, Hodonín - Uherský Brod 2:0, Rosice - Bohunice 2:2, Frýdek-Místek - Ostrava "B" 0:1, Zlín "B" - Brno 2:1, Uničov - Blansko 1:2, Slovácko "B" - Hranice 2:1.

1. 5. 2024, 21:39